Galatasaray forma sponsoru kim olacak?

İçindekiler:

  1. Galatasaray forma sponsoru kim olacak?
  2. BJK adidas la anlaştı mi?
  3. Beşiktaş Adidas tan ne kadar alıyor?
  4. Galatasaray getir sponsor ne kadar?
  5. Fenerbahçe'nin yeni forma tedarikçisi hangi sponsor olacak?
  6. Galatasaray Nike dan ne kadar alıyor?
  7. Fenerbahçe forma sponsoru kim olacak?
  8. Fenerbahçe hangi sponsor?
  9. Galatasaray Nike anlaşması kaç yıl?

Galatasaray forma sponsoru kim olacak?

Ülkemizin spordaki öncüsü Galatasaray Spor Kulübü, Getir Perakende Lojistik A.Ş. ile forma sponsorluğu anlaşması imzaladı. Anlaşma uyarınca Getir, Süper Lig 2021-2022 Sezonu'nda Galatasaray'ın forma kol sponsoru oldu.

BJK adidas la anlaştı mi?

Beşiktaş Kulübü, forma üreticisi Adidas ile dev bir anlaşmaya imza atıyor. Beşiktaş yönetimi, futbol takımının formalarını tasarlayan Adidas ile sponsorluk anlaşmasını devam ettirmek için görüşmelerine devam ediyordu. ... Bu anlaşmayla Adidas, Türkiye'de 4 büyüklerden sadece Beşiktaş ile çalışıyor olacak.

Beşiktaş Adidas tan ne kadar alıyor?

5 YIL İÇİN 100 MİLYON TL Ortacizgi.com'un edindiği bilgiye göre; Beşiktaş ile Adidas, 5 yıllık yeni bir sponsorluk anlaşmasına imza atmaya çok yakın. Siyah beyazlı kulübün 5 yıl için yaklaşık 100 milyon TL gelir elde edeceği öğrenildi.

Galatasaray getir sponsor ne kadar?

Bu sponsorluk anlaşmasıyla sarı-kırmızılı kulübün kasasına 12 milyon TL girecek. Getir, İngiliz kulübü Tottenham ile de sponsorluk anlaşması imzalamıştı.

Fenerbahçe'nin yeni forma tedarikçisi hangi sponsor olacak?

Fenerbahçe Kulübü, spor markası PUMA ile futbol takımlarının resmi forma sponsorluğu için sözleşme imzaladı. Törende konuşan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, "Yönetim kurulu olarak karar verdik, yıldızlı formalar kullanmayacağız" dedi.

Galatasaray Nike dan ne kadar alıyor?

Galatasaray, Nike ile anlaşmasını 2024'e kadar uzattı. Sarı-Kırmızılı kulüp, bu süre çerçevesinde 70,75 milyon Euro kazanacak.

Fenerbahçe forma sponsoru kim olacak?

Fenerbahçe Kulübü, spor markası PUMA ile futbol takımlarının resmi forma sponsorluğu için sözleşme imzaladı. Törende konuşan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, "Yönetim kurulu olarak karar verdik, yıldızlı formalar kullanmayacağız" dedi.

Fenerbahçe hangi sponsor?

Sahip olduğu köklü spor mirasıyla dünyanın önde gelen global spor markası PUMA, Fenerbahçemizin resmi sponsoru oldu. 2021/22 futbol sezonuyla başlayacak yeni anlaşma kapsamında Fenerbahçemiz 2 yıl boyunca PUMA ekipmanlarıyla sahada olacak.

Galatasaray Nike anlaşması kaç yıl?

Galatasaray, dünya devi Nike ile olan sponsorluk anlaşmasını 10 yıllığına uzattı. Bu anlaşma karşılığında Galatasaray Kulübü 70 milyon 750 bin euro ilave bedelle Nike firması ile kontratını 2024 yılına kadar uzatmış oldu. İşte Galatasaray Kulübünün Kap'a yaptığı açıklama; Şirketimiz ile Nike European Operations B.V.