Enes Batur kaç milyon abone dir?

İçindekiler:

  1. Enes Batur kaç milyon abone dir?
  2. Enes Batur YouTube'de kaçıncı sırada?
  3. Enes Batur niye ceza aldı?
  4. YouTube'da en çok kimin abonesi var?
  5. Enes Batur un neden video yüklemesi yasaklandı?
  6. Enes Batur ceza yedi mi?

Enes Batur kaç milyon abone dir?

Türkiye'de, 15 milyon aboneyle en çok takipçiye sahip YouTuber'ların arasında bulunan Enes Batur, 'Topluluk kurallarını' ihlal ettiği gerekçesiyle YouTube'dan ceza aldı.

Enes Batur YouTube'de kaçıncı sırada?

En çok abonesi olan Türkiye merkezli YouTube kanalları listesi
SıraKanalKategori
1.netd müzikMüzik
2.Enes BaturEğlence
3.Oyuncak Avı
4.OYUNCAKOYNUYORUM
17 satır daha

Enes Batur niye ceza aldı?

Türkiye'de en çok takipçiye sahip YouTuber'ların başında gelen Enes Batur, Topluluk Kuralları'nı ihlal etmesi nedeniyle ceza aldı. Yaptığı bir açıklamayla söz konusu yasağı duyuran Batur, yüklemek istediği videonun ise 15 milyon aboneye özel bir içerik olduğunu dile getirdi.

YouTube'da en çok kimin abonesi var?

İsveçli Let's Player ve vlogger PewDiePie, Eylül 2020'de 109 milyon abonesiyle YouTube'da en çok abone olunan bireysel kullanıcı.

Enes Batur un neden video yüklemesi yasaklandı?

Türkiye'de en çok takipçiye sahip YouTuber'ların başında gelen Enes Batur, YouTube Topluluk Kuralları'nı ihlal etmesi nedeniyle ceza aldı. ... Sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklamayla söz konusu yasağı duyuran Batur, yüklemek istediği videonun ise 15 milyon aboneye özel bir içerik olduğunu açıkladı.

Enes Batur ceza yedi mi?

Türkiye'nin en çok takipçiye sahip YouTuber'ları arasında yer alan Enes Batur, 'Topluluk Kuralları' ihtarları gerekçesiyle YouTube'dan ceza aldı. Sosyal medya fenomeninin YouTube'a video yüklemesi yasaklandı. ... Beş yıl önce yayınladığım bir video yüzünden ihtar aldım. YouTube'a video yüklemem yasaklandı.