Idda da sistem ne demek?

İçindekiler:

  1. Idda da sistem ne demek?
  2. Felsefe sistemi ne demektir?
  3. 4 5 sistem ne demek?
  4. 5 maça sistem kaç oynanır?
  5. Sistem 3 4 en az kaç maç tutması lazım?
  6. 2 3 4 Sistem nasıl oynanır?
  7. 1 2 3 4 sistem nedir?

Idda da sistem ne demek?

İddaa'da az para yatırıp çok fazla kazanmanın adı sistemdir! İddaa'da sistem nedir, incelediğimiz zaman; sistem, tahminde bulunduğunuz maçların içinde yanılma payınızın olmasıdır. Bu da kazanma şansınızı daha çok arttırır. ... Oranı yüksek maçlardan oluşan kuponlar genellikle sistem kuponlarını oluşturuyor.

Felsefe sistemi ne demektir?

Felsefi düşünce, düzenli olan tutarlı bir yapıya sahiptir. Bu yapı içinde düşüncelerini açıklayan filozof, kendine ait bir sistem inşa eder ve düşünceleri için bir açıklama modeli oluşturur. Bu model içerisindeki düşünceler birbiri ile aşamalı ve bağlantılıdır.

4 5 sistem ne demek?

Eğer 5 maçlık bir kupon yapmış isek ve bunların hepsi tutmuşsa hesaplamada üstteki gibi bir çarpım şekli olacaktır. İddaa dediğimiz bu oyunda sistem oynarsak eğer, her kupon 1 TL olarak kabul edilir. Zaten bu yüzden 6 TL ödüyoruz 5 maçlık bir sistem 4 5 kuponuna.

5 maça sistem kaç oynanır?

Sistem 5 oynamak için iki seçenek vardır. Ya en az 6 maç yapıp daha fazlada yapabilirsiniz sistem 5 oynarsınız ya da en az 1 banko seçip ardına en az 6 maç yazıp sistem 5 oynayabilirsiniz. İkisinde de mantık aynıdır. Oynadığınız maçlar 5'li kombinasyonlar halinde sistem içerisinde ayrı ayrı kupon oluşturur.

Sistem 3 4 en az kaç maç tutması lazım?

Sistem 3 4 oynamak için kuponda en az 4 maçın olması gerekir.

2 3 4 Sistem nasıl oynanır?

Bu sistem en az olarak 4 maç üzerinden uygulanmaktadır. 4 maça bu şekilde bir sistemin uygulanmasının anlamı 4 maçlık bir kuponun içerisinden en az 2 maçın bilinmesi ile ikramiye kazanılacağı anlamına gelmektedir. Bu kupon içerisinde 3 maçın ve 4 maçın gelmesi durumunda daha yüksek tutarlar kazanılacaktır.

1 2 3 4 sistem nedir?

Sistem 1 2 3 4 oynamak için 3 banko maçımızı seçtikten sonra yanına 4 tane normal maç yazmamız gerekiyor. Bu 4 maçı seçme kriteriniz ve tercihiniz size kalmış. ... Bu arada tüm sistem yazılarımızda söylediğimiz gibi eğer yazdığınız maçların hepsi mb3 olursa 2 banko yazarak da sistem 1 2 3 4 oynayabilirsiniz.