Bülent Ersoy hangi semtte oturuyor?

İçindekiler:

  1. Bülent Ersoy hangi semtte oturuyor?
  2. Emel Sayın şimdi nerede oturuyor?
  3. Emel Sayın Çerkez mi?
  4. Emel Sayın aslen nereli?
  5. Bülent Serttaş kimdir nerelidir?

Bülent Ersoy hangi semtte oturuyor?

Türk Sanat Müziğinin divası Bülent Ersoy, Milas'a bağlı Güllük beldesinde 1 milyon 500 bin TL değerinde iki villa satın aldı.

Emel Sayın şimdi nerede oturuyor?

Akşam Life'da yer alan habere göre; İstinye'de oturan yakışıklı oyuncu, Hazal Kaya, Derya Tuna, Tan Sağtürk, Emel Sayın ve Özcan Deniz gibi ünlülerinde yaşam sürdüğü Zekeriyaköy'e taşındı. Şehir kargaşasından uzaklaşıp doğayla iç içe olmak isteyen oyuncu, Cansit Villaları'ndan kendisine lüks bir villa kiraladı.

Emel Sayın Çerkez mi?

Emel, 20 Kasım 1945'te, Sivas'ın Şarkışla ilçesinde Suat Hanım ve Ahmet Bey'in 4 çocuğunun en büyüğü olarak dünyaya geldi. Sayın ailesi, 1926'da Türkiye'ye gelen muhacir bir aileydi; Makedon kökenliydiler.

Emel Sayın aslen nereli?

Emel Sayın, 20 kasım 1945 tarihinde Sivas'ın Şarkışla ilçesinde doğmuştur. 1926'da Türkiye'ye gelen muhacir bir aile olan Suat ve Ahmet Sayın'ın 4 kız çocuklarından en büyüğüdür. Şenel, Fatoş ve Hülya adlarında kız kardeşleri vardır. Anne ve babası Toprak Mahsulleri Ofisinde çalışıyorlardı.

Bülent Serttaş kimdir nerelidir?

BÜLENT SERTTAŞ KİMDİR, NERELİ? 18 Kasım 1965 yılında Elazığ Keban'da dünyaya gelmiştir. 1983 yılından itibaren çeşitli mekanlarda sahneye almaya başlayarak müzik yapmaya başladı. Adana'da bir gazino da şarkı söylerken Hilmi Topaloğlu tarafından keşfedildi.