Lise 1 nakil işlemleri nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Lise 1 nakil işlemleri nasıl yapılır?
  2. Lise nakil haftalık mı?
  3. LGS 1 nakil başvurusu nasıl yapılır?
  4. 1 nakil işlemleri ne zaman?
  5. 1 Nakil nedir?

Lise 1 nakil işlemleri nasıl yapılır?

MEB tarafından dün alınmaya başlanan 1. nakil başvuruları 14 Ağustos tarihinde sona erecek. Öğrenciler lise nakil başvurularını eokul.meb.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirebilecek.

Lise nakil haftalık mı?

-Ortaöğretim düzeyindeki öğrenciler için ise Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin 37 ve 38 inci maddesi hükümleri doğrultusunda yapılan isteğe bağlı öğrenci nakil işlemlerinin yarıyıl tatilinin ilk haftasından itibaren haftalık olarak yapılmasına karar verilmiştir.

LGS 1 nakil başvurusu nasıl yapılır?

Tercihler, öğrenci ve velisi tarafından “https://eokul.meb.gov.tr” internet adresinden veya herhangi bir ortaokul veya imam hatip ortaokulunun müdürlüğünden yapılabilecek. Yapılan tercihler ilgili ortaokul müdürlüklerine onaylatılacak.

1 nakil işlemleri ne zaman?

Yerleştirmeye esas 1. nakil tercih başvuruları 10-14 Ağustos 2020 tarihlerinde alınacak. Yerleştirmeye esas 1. nakil sonuçları 17 Ağustos 2020 tarihinde ilan edilecek. Yerleştirmeye esas 2. nakil tercih başvuruları 17-21 Ağustos 2020 tarihlerinde alınacak.

1 Nakil nedir?

Bir okula yerleşemeyen ya da yerleştiği okulu değiştirmek isteyen öğrencilerin 1. nakil başvurularını 14 Ağustos'a kadar tamamlamaları gerekiyor. Tercihler, öğrenci ve velisi tarafından “https://eokul.meb.gov.tr” internet adresinden veya herhangi bir ortaokul veya imam hatip ortaokulunun müdürlüğünden yapılabilecek.