Lavanta yağından oda kokusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Lavanta yağından oda kokusu nasıl yapılır?
  2. Dogal kokular nelerden üretilir?
  3. Çubuklu Oda Kokusu Nasıl Yapılır?
  4. Evde Kokmus et kokusu nasil gider?
  5. Evdeki lağım kokusu nasıl geçer?
  6. Jel oda kokusu nasıl yapılır evde?
  7. Green World Bambu Çubuklu Oda kokusu Nasıl Kullanılır?
  8. Derin dondurucu kokmuş et kokusu nasıl giderilir?
  9. Lağım kokusu eve neden gelir?
  10. Evde tuvalet kokusu nasıl giderilir?

Lavanta yağından oda kokusu nasıl yapılır?

Lavantanın sakinleştirici ve ferah etkisi tüm evinizi sarsın, gece uykularınız rüyalara bulansın! Su dolu bir kabın içine biraz karbonat ekleyin ve karıştırın. Üzerine birkaç damla lavanta yağı damlatın ve tekrar karıştırın. Karışımı bir şişeye koyup güzelce çalkalayın ve ev yapımı lavanta kokunuza merhaba deyin!

Dogal kokular nelerden üretilir?

Evinizin güvenle güzel kokması için doğal oda kokusu nasıl yapılır ayrıntılar ile açıklayalım....Doğal oda kokusu yapmak için kullanabileceğiniz malzemeler:
  • Portakal ve kabukları
  • Limon ve kabukları
  • Nane, reyhan, kekik gibi yapraklı bitkiler.
  • Tarçın.
  • Vanilya.
  • Kokulu ağaç dalları
  • Defne yaprakları
  • Kahve çekirdekleri.
Daha fazla öğe...

Çubuklu Oda Kokusu Nasıl Yapılır?

Çubuklu oda parfümü yapılışı:
  1. Bir bardağın dörtte biri kadar suyu çubuklu oda parfümü için kullanacağınız şişeye koyun.
  2. Ardından bir yemek kaşığı etil alkolü ilave edin.
  3. Tercih ettiğiniz essansiyel yağ veya yağlardan 10-15 damla ekleyin.
  4. Şişenizdeki bu karışımı, kapağını kapatıp az biraz çalkalayın.
Daha fazla öğe...

Evde Kokmus et kokusu nasil gider?

Elma sirkesi ile suyu ağzı geniş bir kapta karıştırın ve bu kabı dolabınıza koyun. Kötü kokuların kısa sürede kaybolduğunu göreceksiniz. Çay bardağına bir miktar süt koyarak, hem et kokusu hem de dolaptaki diğer kokuları yok edebilirsiniz. Çünkü süt, çevresindeki kötü kokuları kendine çekme özelliğine sahiptir.

Evdeki lağım kokusu nasıl geçer?

Karbonat-sirke karışımı Önce bir fincan karbonatı, ardından iki fincan sirkeyi lavaboya dökün. Köpürdüğünü göreceksiniz. Bu şekilde birkaç dakika bekleyin ve üzerine sıcak su dökerek giderden borulara ulaşmasını sağlayın.

Jel oda kokusu nasıl yapılır evde?

1 bardak suyu ocakta kaynatın ve 4 küçük paket jelatini karıştırarak içine katın. Jelatin karıştıktan sonra 4 çorba kaşığı tuzu ve 1 su bardağı soğuk suyu da ekleyin ve çözünmesini bekleyin. Karışım sıcakken kavanozlara dökün ve tahta çubuk yardımıyla kavanozlardaki renkli kokularla karıştırın. Donmasını bekleyin.

Green World Bambu Çubuklu Oda kokusu Nasıl Kullanılır?

Siyah renkli plastik kapağı şişeye döndürerek takınız. Bambu çubukları şişeye yerleştiriniz. Çubukların Haftada bir kez ters çevrilmesini koku yayılımının daha iyi olmasını sağlar. İstediğiniz koku yoğunluğunu ayarlamak için çubukların sayısını azaltabilirsiniz.

Derin dondurucu kokmuş et kokusu nasıl giderilir?

Elma sirkesi ile suyu ağzı geniş bir kapta karıştırın ve bu kabı dolabınıza koyun. Kötü kokuların kısa sürede kaybolduğunu göreceksiniz. Çay bardağına bir miktar süt koyarak, hem et kokusu hem de dolaptaki diğer kokuları yok edebilirsiniz. Çünkü süt, çevresindeki kötü kokuları kendine çekme özelliğine sahiptir.

Lağım kokusu eve neden gelir?

Banyodaki borularda çatlak, kırık ya da boruların birleştiği noktalarda oluşan boşluklar sızıntıya neden olacağından koku problemlerini ortaya çıkarabilmektedir. ... Gider borularında kaçak olması lağım kokularının eve dolmasına neden olur. Uzun süre kullanılmayan giderlerde su kalmadığından kötü koklara neden olabilir.

Evde tuvalet kokusu nasıl giderilir?

En sık kullanılan temizleme yöntemlerinden birini beyaz sirke ve su karışımı oluşturuyor. Bu karışımı tuvaletinize döktükten sonra kokunun büyük ölçüde azaldığını fark edeceksiniz. Karbonat ve limon suyu karışımı da tuvaletteki istenmeyen kokuların giderilmesinde oldukça etkili.