Numeroloji Nedir Nasıl Hesaplanır?

İçindekiler:

  1. Numeroloji Nedir Nasıl Hesaplanır?
  2. Numeroloji 3 ne demek?
  3. Numeroloji sayıların anlamı nedir?
  4. 7777 ne demek?
  5. Numeroloji ne yapar?

Numeroloji Nedir Nasıl Hesaplanır?

Numerolojik sistemde 1'den 9'a kadar sayılara anlamlar yüklenmiştir. Bu rakamlara ek olarak “değişmez sayı” olarak adlandırılan 11 ve 22 sayıları buluyor. Sayılara yüklenen anlamlar sabittir. Hesaplama sonunda bulunan sayının karşısındaki anlam sizin karakterinizi ve yaşam yolunuzu çiziyor.

Numeroloji 3 ne demek?

Doğum sayısı olarak 3; neşe, eğlence, iletişim ve sanatı temsil eder. Terazi ve Yay burçlarını etkiler. Olumsuz olarak ise kişinin melankolik, karamsar, tembel olması da mümkündür. 3 rakamı insanı olarak iletişiminiz yüksek, dinamik ve meraklısınız.

Numeroloji sayıların anlamı nedir?

Numeroloji, sayıların gizli anlamlarına dair okült bir ilimdir. Evrensel sayı dili olarak da tanımlanan ilim; evrenin başka bir deyişle makro kozmosun sayılardan var olduğunu, kozmosta hiçbir şeyin tesadüfe yer vermeden sayıların varlığı ile mükemmel matematiğe sahip olduğunu savunur.

7777 ne demek?

7777, hem başlangıçları hem de sonları temsil eden son derece mistik bir sayıdır. 7777 sayısı, şu anda yolunuzda sahip olduğunuz ilahi desteği temsil etmektedir; öğrenme seviyeniz, hepimize fayda sağlamaktadır, bu yüzden kendi gücünüze ve etkinize inanın!

Numeroloji ne yapar?

Sayı ve harflere anlam yükleyerek, belirli hesaplarla insanların kader ve karakterlerinin hesaplama işlemine numeroloji denir. Bu işlem Türk İslam kültüründe ebced, Avrupa'da numeroloji olarak biliniyor. ... Her insanın doğum tarihi, adı ve soyadına göre yaşamın kadersel etkileriyle betimlenen sayılar bulunuyor.