Istanbul Kefken nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Istanbul Kefken nasıl gidilir?
  2. Istanbuldan Kefken Cebeci'ye nasıl gidilir?
  3. Kefken Adası Nasıl Gidilir?
  4. Kerpe Kefken ne yapılır?
  5. Kefken hangi Otobüs gidiyor?
  6. Cebeci nasil bir yer?
  7. Kefken hangi otobüs gidiyor?
  8. Kefken Adası'nda ne var?
  9. Cebeci adasına nasıl gidilir?
  10. Kefken'de denize girilir mi?
  11. Kefken nasıl bir yerdir?
  12. Kumcağıza nasıl gidilir?
  13. Istanbul'dan Kandıra'ya otobüs var mı?
  14. Kandiraya hangi otobus gider?
  15. Kefken Adası kime ait?
  16. Kefken Denize girmek yasak mı?

Istanbul Kefken nasıl gidilir?

İstanbul'dan Gürkan turizm firması ile Kandıra'ya kadar ulaşabilirsiniz. Kandıra otobüs terminalinden her yarım saatte bir Kefken'e minibüsler hareket etmektedir. Kocaeli üzerinden Kefken'e ulaşımda ise yine otogardan Kandıra'ya kadar ulaşıp oradan da Kefken'e minibüsler ile ulaşmanız münkündür.

Istanbuldan Kefken Cebeci'ye nasıl gidilir?

Kefken'e ulaşmak için İstanbul- Ankara arasını birbirine bağlayan TEM otoyolundan İzmit'e ulaşıp Kandıra Sapağından dönerek yaklaşık 40 km sonra Kandıra'ya, oradan da 20 km ilerleyerek Kefken' e varmak mümkündür.

Kefken Adası Nasıl Gidilir?

Kefken Adasına Cebeciden tekneler vasıtasıyla ulaşmak mümkündür. Kefken Adası'na şehir dışından gelmek isteyenler, navigasyon kullanarak adaya varabilirler. Kocaeli sınırları içerisinde bulunan Cebeci sahiline navigasyon ile ulaşarak, daha sonra teknelerle ulaşım sağlamak mümkündür.

Kerpe Kefken ne yapılır?

Gezilecek Yerler
  • Danube Surf House.
  • Kerpe Halk Plajı
  • Sosyete Plajı
  • Kadınlar Plajı (Miço Koyu)
  • Ömerağzı Plajı ve Camping.
  • Kartal Kayalıkları
  • Doğal Havuz.
  • Kefken.

Kefken hangi Otobüs gidiyor?

Bu Otobüs hatları Kefken Cebeci Plajı yakınından geçiyor: 133M, 133Ş, 133TM, 500T, 552, 557, 558, 565.

Cebeci nasil bir yer?

Cebeci Kandıra ilçesine bağlı tatil köyüdür. Sırtınızı yemyeşil ormana yaslayıp, kefken adasını karşınıza alarak, yaklaşık 4-5 km karelik mavi bayraklı sahilin tadını çıkarın. ... Deniz sezonu dışında cebeciye gelerek doğa yürüyüşü, balık avcılığı ve fotoğraf çekimleri yapabilirsiniz. Bitki örtüsü çok çeşitlidir.

Kefken hangi otobüs gidiyor?

Bu Otobüs hatları Kefken Cebeci Plajı yakınından geçiyor: 133M, 133Ş, 133TM, 500T, 552, 557, 558, 565.

Kefken Adası'nda ne var?

Kefken Adası - Kocaeli Surlar ve antik su kuyularının olduğu adada Helenistik, Roma ve Bizans dönemlerinden kalma mimari kalıntılar bulunmaktadır. Maliye Bakanlığına ait 52 dönümlük adada yalnızca Kıyı Emniyeti ve Gemi Kurtarma İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün deniz kontrol merkezi bulunmaktadır.

Cebeci adasına nasıl gidilir?

Kefken Adası Nasıl Gidilir? Bu adaya ulaşmak için öncelikle karşı kıyıda bulunan Cebeci Sahile ulaşmak gerekmektedir. Cebeci Sahili Kefken merkeze 3,5 km uzaklıkta bulunmaktadır. Adaya Cebeciden teknelerle 10 dakikalık bir yolculuk ile ulaşmak mümkündür.

Kefken'de denize girilir mi?

KEFKEN, KERPE VE KOVANAĞZI Kandıra Kaymakamlığından yapılan açılamada şu ifadelere yer verildi: "Kerpe, Kefken ve Kovanağzı dışındaki tüm sahillerimizde Denize Girmek YASAKTIR. Hava ve Deniz şartlarının uygun hale geldiği Kerpe, Kefken ve Kovanağzı plajlarında denize girme yasağı KALDIRILMIŞTIR."

Kefken nasıl bir yerdir?

Kefken Kocaeli'nin Karadeniz kıyısında bir mahalle. İstanbul, İzmit ve Sakarya'ya çok yakın olması sebebiyle yazın günübirlik deniz tatili yapmak isteyenlerce tercih ediliyor. Ulaşım kolaylığı ve mavi bayraklı suları sebebiyle haftasonları zaman zaman izdiham diyebileceğimiz kadar yoğun oluyor.

Kumcağıza nasıl gidilir?

Eğer Avrupa Yakasından gelecekseniz Esenler Otogarına, eğer Asya Yakasından gelecekseniz Harem Otogarına gidip İzmit - Kandıra(Gürkan Turizm) otobüslerine biniyorsunuz. Kandıra'da iniyorsunuz. İndiğiniz noktada Kefken-Kumcağız minibüslerine binip sizi Kumcağız sahilinde indirmelerini söylüyorsunuz.

Istanbul'dan Kandıra'ya otobüs var mı?

İstanbul - Kandıra arası otobüs yolculuğu ortalama 3sa 15dk sürmektedir.

Kandiraya hangi otobus gider?

Bu Otobüs hatları Kandıra Yolcusu Kalmasın :) yakınından geçiyor: 130Ş, 133Ş, 500T, KM10, KM13.

Kefken Adası kime ait?

Karadeniz'in mavi suları arasında bulunan adada yalnızca bir aile yaşıyor. Defne ağaçları ile kaplı olan ve bir kısmı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ait olan adada ailesi ile birlikte yaşayan Mustafa Işık'ın babası uzun yıllar adada gemilere yol gösteren deniz fenerinde görev yaptı.

Kefken Denize girmek yasak mı?

KEFKEN, KERPE VE KOVANAĞZI Kandıra Kaymakamlığından yapılan açılamada şu ifadelere yer verildi: "Kerpe, Kefken ve Kovanağzı dışındaki tüm sahillerimizde Denize Girmek YASAKTIR. Hava ve Deniz şartlarının uygun hale geldiği Kerpe, Kefken ve Kovanağzı plajlarında denize girme yasağı KALDIRILMIŞTIR."