Emekli birinin maaş bordrosu nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Emekli birinin maaş bordrosu nereden alınır?
  2. Emekli aile gelir belgesi nereden alınır?
  3. Aile gelir belgesi nasıl alınır E-Devlet?
  4. Aile gelir durumu belgesi nereden alınır?

Emekli birinin maaş bordrosu nereden alınır?

e-Devlet Kapısı bünyesinde bulunan Sosyal Sigortala Kurumu sayfası sayesinde 4A (SSK), 4B (BAĞ-KUR) ya da 4C( Emekli sandığı) ile sigortalı olun tüm bilgilerinize dakikalar içinde online ulaşabilirsiniz. Her türlü kaydın tutulduğu sistem üzerinden onlarca farklı bilgiyi edinebilirsiniz.

Emekli aile gelir belgesi nereden alınır?

Aile gelir durumunu gösteren belgeyi almak için bir yere gitmenize gerek yoktur. E-devlet üzerinden bu belgeyi kolayca alabilirsiniz. E-devlet olmadan önce bu belgeyi almak için Sosyal Güvenlik Kurumu'na girmek lazımdı.

Aile gelir belgesi nasıl alınır E-Devlet?

- E-devlet sistemine giriş yaptıktan sonra kurumlar kısmından Maliye Bakanlığı'nı seçmeniz gerekir. - Açılan sayfada e-bordo yazarak aile gelir belgesine ulaşabilirsiniz. Bu belgede gelir bilgileriniz yer almaktadır. Aile gelir belgesini isteyen herkes rahatlıkla alabilir.

Aile gelir durumu belgesi nereden alınır?

SGK'ya bağlı olarak çalışan bir kişi aile gelir belgesini iş yerlerinden alabilirler. Kamuda çalışan bir kişi aile gelir belgesini Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından alabilirler. Bunu E-Devlet e-bordro ile alabilirsiniz.