Müfettiş Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak?

İçindekiler:

  1. Müfettiş Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak?
  2. Müfettiş Yardımcısı olmak için kpss'den kaç puan almak gerekir?
  3. Maarif Müfettiş Yardımcısı Nasıl Olunur?
  4. VMY sınavı ne zaman 2021?
  5. Müfettiş Yardımcısı nasıl olur?
  6. Müfettiş yardımcılığı nasıl olur?
  7. Müfettişlik sınavı 2020 ne zaman?
  8. Milli Eğitim müfettişi ne iş yapar?
  9. Müfettiş ne kadar maaş alıyor?
  10. Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı nedir?

Müfettiş Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak?

Sürecin ilk aşaması olan Müfettiş Yardımcısı Alım Sınavı Pazar günü internet üzerinden online gerçekleştirilecektir. Son başvuru tarihi 29 Ağustos 2021 Pazar günüdür. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Sınav tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak.

Müfettiş Yardımcısı olmak için kpss'den kaç puan almak gerekir?

SINAV SÜRECİ Yazılı sınava katılmak isteyen adaylar ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavının KPSSP40, KPSSP54 ve KPSSP57 puan türlerinin herhangi birinden 80 ve üzeri puan almış olmalıdır.

Maarif Müfettiş Yardımcısı Nasıl Olunur?

Sınava fakülte veya en az dört yıllık yüksek okul mezunu olan ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda branşında en az on yıl öğretmenlik veya branşında beş yıl öğretmenlik yaptıktan sonra Bakanlık teşkilatında veya okul ve kurumlarında asıl olarak en az üç yıl yöneticilik yapmış bakanlık mensupları katılabilecek.

VMY sınavı ne zaman 2021?

Daha önce 19-20 Aralık 2020 tarihlerinde yapılacağı duyurulan ancak koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelenen Vergi Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavının yazılı bölümü, 5-6 Haziran 2021 tarihlerinde Ankara'da yapılacaktır.

Müfettiş Yardımcısı nasıl olur?

Müfettiş veya müfettiş yardımcılığı kadroları ilgili kurumların Teftiş Dairesi Başkanlığı veya Teftiş Dairesi Biriminde çalıştırılmak üzere istihdam edilmektedir. Müfettiş yardımcılığı kadrosuna giren bir personel 3 yıl çalıştıktan sonra uygun sicil notu var ise direk olarak müfettişlik kadrolarına atanır.

Müfettiş yardımcılığı nasıl olur?

Kamu kurum ve kuruluşlarında müfettiş yardımcılığı alımlarının ekseriyeti iki aşamalı olarak yapılmaktadır. Adaylar önce Müfettiş Yardımcılığı yazılı sınavına katılmalı, bu sınavda başarılı olmaları durumunda katılmaya hak kazanacakları sözlü mülakatlarda da başarılı olmalı ki mesleğe girebilsinler.

Müfettişlik sınavı 2020 ne zaman?

Bakanlığımız Teftiş Başkanlığınca 05-06 Aralık 2020 tarihlerinde yapılacak olan Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı ilanı için Tıklayınız. Bakanlığımız Teftiş Başkanlığınca 05-06 Aralık 2020 tarihlerinde yapılacak olan Hazine ve Maliye Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavına başvurmak için Tıklayınız.

Milli Eğitim müfettişi ne iş yapar?

Maarif müfettişleri, illerde il müdürlüklerine bağlı olarak inceleme, araştırma, rehberlik hizmetleri ile il müdürünün vereceği diğer görevleri yapacak.

Müfettiş ne kadar maaş alıyor?

Kariyerinde Maaşlar
EN DÜŞÜKORTALAMA
Kıdemli Müfettiş9.87014.490
Müfettiş6.59011.220
Müfettiş Yardımcısı5.0507.620

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı nedir?

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı meslek mensupları eliyle Banka Teftiş Kurulu, banka yönetimine hedeflere ve politikalara uygun şekilde, risk yönetimi kaidelerine uygun biçimde iş ve işlemlerin yürütülüğü, personelin tüm bu kaidelere uygun hareket ettiği konusunda kontrol ve güvence sağlamaktadır.