Busra Pekin babasi kac yasinda?

İçindekiler:

  1. Busra Pekin babasi kac yasinda?
  2. Busra Pekin kimdir nerelidir?
  3. Büşra Pekin nerede?
  4. Büşra Pekin nasıl ünlü oldu?
  5. Büşra Pekin ne yapıyor?
  6. Büşra Pekin hangi liseden mezun?
  7. Ersay Üner Büşra Pekin Kaç yıldır birlikte?

Busra Pekin babasi kac yasinda?

Büşra Pekin, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. 38 yaşındaki oyuncu, "Babam Volkan Pekin, Pazartesi sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonrası aramızdan ayrıldı. Allah'ım mekanını cennet eylesin" mesajını paylaştı.Pekin'in babası iki yıl önce kalp ameliyatı olmuştu. Bayramda hava nasıl olacak?

Busra Pekin kimdir nerelidir?

Büşra Pekin 30 Haziran 1982 tarihinde Suudi Arabistan'da dünyaya geldi. Türk tiyatro ve dizi oyuncusu olan Büşra Pekin aslen İzmirlidir. Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Tiyatro Bölümünden mezundur. 2005 yılında BKM Mutfak oyuncularına katılmıştır ve hâlen BKM Mutfak bünyesinde sahneye çıkmaktadır.

Büşra Pekin nerede?

Büşra Pekin, 30 Haziran 1982 tarihinde babasının işi nedeniyle gittikleri Suudi Arabistan'da doğmuştur. Aslen İzmirlidir. Annesi Ankaralı, babası iseİstanbulludur. Çocukluğu, doğum yeri olan Suudi Arabistan'la İzmir arasında geçti. 5 yaşında İzmir'e yerleştiler.

Büşra Pekin nasıl ünlü oldu?

BKM Mutfak'ın “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı televizyon programı ile tanındı. Dizi filmlerin haricinde sinema hayatına 2007 yılında çekilen “Kutsal Damacana” adlı sinema ile başladı. Yılmaz Erdoğan'ın Neşeli Hayat filmindeki rolüyle SİYAD “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” ödülünü kazandı.

Büşra Pekin ne yapıyor?

Büşra Pekin (30 Haziran 1982, Suudi Arabistan), Türk tiyatro ve dizi oyuncusudur....
Büşra Pekin
MeslekOyuncu, Senarist
Etkin yıllar2002 - günümüz
Ödüller15. Sadri Alışık Ödülleri En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu 2010 Neşeli Hayat SİYAD En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu 2010 Neşeli Hayat
3 satır daha

Büşra Pekin hangi liseden mezun?

Aslen İzmirli olan oyuncu 30 Haziran 1982'de Suudi Arabistan'da doğdu. Çocukluğu babasının işi nedeniyle yerleştikleri Arabistan'da ve İzmir'de geçen Pekin, Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Tiyatro bölümünden mezun oldu.

Ersay Üner Büşra Pekin Kaç yıldır birlikte?

Altı yıllık ilişkileri sonrasında evlilik kararı alan Büşra Pekin ve Ersay Üner çifti sürpriz bir şekilde ayrıldı. 6 yıllık ilişkilerini noktalayan çift ayrılık haberini Instagram'dan duyurdu. Oyuncu Büşra Pekin, söz yazarı ve besteci sevgilisi Ersay Üner'den ayrıldığını Instagram hesabından duyurdu.