Yeditepe Üniversitesi Özel mı?

İçindekiler:

  1. Yeditepe Üniversitesi Özel mı?
  2. Yeditepe Universitesi online mi?
  3. Yeditepede kaç bölüm var?
  4. Yeditepe Online mı Yüz Yüze mi?
  5. Yeditepe Ne Zaman Açılacak 2020 2021?
  6. Yeditepe kaç öğrenci?
  7. Yeditepe Tıp kaç sene?
  8. Yeditepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim mi?

Yeditepe Üniversitesi Özel mı?

Üniversitemiz 1996 yılında İSTEK Vakfı tarafından Bedrettin Dalan öncülüğünde kurulmuş olan bir vakıf üniversitesidir.

Yeditepe Universitesi online mi?

Zor günleri geçirdiğimiz bu günlerde; sosyal mesafeyi koruyarak, evde kalarak eğitimlerimize online devam ediyoruz. Üniversitemizde geçtiğimiz hafta; 53.000 derse katılım, 2.464 ders işlenerek 2.380 adet materyal paylaşımı yapıldı.

Yeditepede kaç bölüm var?

81 bölüme sahip olma özelliği ile Türkiye'de vakıf üniversiteleri arasında en çok bölüme sahip okuldur. Yüksek lisans düzeyinde ise sosyal bilimler, fen bilimleri, eğitim bilimleri, Atatürk İlkeleri ve inkılap tarihi ve sağlık bilimleri alanlarında eğitim vermektedir.

Yeditepe Online mı Yüz Yüze mi?

Bildiğiniz üzere 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemini tamamlamak üzereyiz. Geçtiğimiz dönemde çok ciddi planlamalarla eğitimimizi hibrit bir şekilde çevrim içi (online) ve yüz yüze gerçekleştirebildik.

Yeditepe Ne Zaman Açılacak 2020 2021?

Sevgili Diş Hekimliği Fakültesi Birinci Sınıf Öğrencileri, (YKS-2021 Sınavı ile kayıt olup Hazırlık Yeterlik Sınavını geçen ÖĞRENCİLER, YKS-2020 Sınavı ile kayıt olup Hazırlık Okulunu bitirmiş ÖĞRENCİLER ve YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER) Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2021-2022 Öğretim Yılı 21 Eylül 2021 ...

Yeditepe kaç öğrenci?

Yaklaşık 20.000 öğrenci sayısı ile en çok öğrenciye sahip vakıf üniversitesidir. 81 bölüme sahip olma özelliği ile Türkiye'de vakıf üniversiteleri arasında en çok bölüme sahip okuldur.

Yeditepe Tıp kaç sene?

Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (YÜTF) 1996-1997 eğitim öğretim yılında ilk öğrencilerini kabul ederek Türkiye'nin ilk Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi olma özelliğini kazanmıştır. İlk gününden beri İngilizce eğitim veren YÜTF hazırlık dönemi hariç 6 yıldır.

Yeditepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim mi?

COVID-19 salgını nedeniyle Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından itibariyle ara verdiğimiz öğretimimiz, yine YÖK tarafından yapılan tarihli yazı ile tarihinden itibaren sizlerin de büyük katkısıyla uzaktan öğretim olarak başlamıştır.