Kilyos'ta nerede denize girilir?

İçindekiler:

  1. Kilyos'ta nerede denize girilir?
  2. Kilyos beach nasıl gidilir?
  3. Kumköy Plajı derin mi?
  4. Kumköy nasıl bir yer?
  5. Kilyos ne anlama gelir?
  6. Kilyos Halk Plajı ücretsiz mi?

Kilyos'ta nerede denize girilir?

Kilyos Plajları ve Giriş Ücretleri 2021
  • 1 – TIRMATA BEACH. 5000 kişi kapasiteli plajı 3000 araçlık otoparkı ile Tırmata Beach Kilyos plajları arasında geniş alanı ile dikkata çekiyor. ...
  • 2 – MİLYON BEACH (ESKİ BABYLON KİLYOS) ...
  • 3 – UZUNYA BEACH. ...
  • 4 – SOLAR BEACH THERAPY. ...
  • 5 – BAYKUŞ PLAJI. ...
  • 6 – BURÇ BEACH. ...
  • 1 Comment.

Kilyos beach nasıl gidilir?

Kadıköy Söğütlüçeşme'den Metrobüse binerek Zincirlikuyu'da ininiz. Buradan Hacıosman-Yenikapı metrosuna aktarma yaparak 4.Levent'te ininiz. Yeni Levent çıkışından çıkarak buradaki otobüs durağından 59RK'ya binerek Sosyal Tesisler durağında inerek 5 dakikalık bir yürüyüş ile Suma Beach'e ulaşabilirsiniz.

Kumköy Plajı derin mi?

Kumköy Plajı Ayrıca plaj tamamen ince kumdan oluşmaktadır. Yüzme bilmeyen kişiler, çocuklar ve yüzmeyi yeni öğrenenler için güvenlidir. Derinlik yaklaşık olarak 100 metreden sonra başlar. Diğer plajlar ve sahiller ile karşılaştırıldığında en geniş kumsal alanına sahip bölgedir.

Kumköy nasıl bir yer?

Kilyos- Kumköy Hakkında; İstanbul'un yoğun trafiğinden, kargaşasından uzak ve sakin bir ortamda deniz ve doğa içinde keyifli anlar yaşayabileceğiniz bir yerdir. Karadeniz sahil şeridinde bulunan bu güzel yer, bir tarafı ormanlarla kaplı, diğer tarafı da deniz ile iç içe eşsiz güzellikteki bir tatil mekânıdır.

Kilyos ne anlama gelir?

İsmi. Kilyos'un, Rumcada kum anlamına gelen Kilya sözcüğünden türediği söylemi ile birlikte, aslı, Kuwaila olan ve güzel geçit/Boğaz anlamını veren Killa sözcüğünden türeyerek Kilyos'a dönüştüğü söylemi de yaygındır.

Kilyos Halk Plajı ücretsiz mi?

Halk plajı olan Kilyos halk plajı aynı zamanda ücretsiz bir plajır. Kilyos halk plajında bulunan otopark da aynı zamanda ücretsizdir. İstanbulluların ve İstanbul'a yakın olan kişilerin günü birlik olarak tercih ettiği Kilyos halk plajı içerisinde duş ve tuvalet imkanları da bulunmaktadır.