Yabancı Damat yaya kim?

İçindekiler:

  1. Yabancı Damat yaya kim?
  2. Yabancı Damat nikonun annesi kimdir?
  3. Yabancı damat gerçek mi?
  4. Yabancı Damat kim öldü?
  5. Yabancı Damat Eftalya kaç yaşında?
  6. Ayla Karaca neden oldu?

Yabancı Damat yaya kim?

Dizide Yunanlı "Niko"nun babaannesi "Madam Eftelya" rolünü canlandıran Tülin Oral, Yunanlılar'ın kendisine Türkçe "babaanne-anneanne" anlamına gelen "Yaya" diye hitap ettiğini, dizinin çekildiği Gaziantep'in büyükşehir belediyesinin de kendisini "fahri hemşehri" ilan ettiğini söyledi.

Yabancı Damat nikonun annesi kimdir?

Yabancı Damat dizisinde Niko'nun annesi Eleni karakterini canlandıran usta oyuncu Ayla Karaca yarın son yolculuğuna uğurlanacak.

Yabancı damat gerçek mi?

Önce Türk televizyonunda sonra Yunanistan'ın MEGA televizyonunda yayınlanan 'Yabancı Damat' isimli dizinin senaryosu bu sefer Tekirdağ'da gerçek oldu. Altı yıl önce birbirlerine aşık olan Yunanlı Paris Vafiyadis ile Tekirdağlı Şima Özkoyuncu yapılan törenle dünya evine girdi.

Yabancı Damat kim öldü?

Birçok dizi ve filmde rol alan ve 'Yabancı Damat' dizisinde 'Eleni' karakterini canlandıran Ayla Karaca, geçen çarşamba günü İzmir'de hayatını kaybetti. 87 yaşında ölen Karaca, geçen yıl coronaya yakalanmış ve hastalığı yenmişti. Fakat sağlık problemleri yaşayan usta oyuncu akciğer tedavisi görüyordu.

Yabancı Damat Eftalya kaç yaşında?

Tülin Oral (d. 8 Ağustos 1937,İstanbul) Türk oyuncudur. Özellikle Yabancı Damat dizisindeki Niko'nun babaannesi Eftelya rolüyle geniş kitlelerce tanınmıştır.

Ayla Karaca neden oldu?

'de İzmir'in Balçova ilçesinde COVID-19 nedeniyle 87 yaşında hayatını kaybetti.