AÖF bütünleme sınavına kaç dersten girilir?

İçindekiler:

  1. AÖF bütünleme sınavına kaç dersten girilir?
  2. AÖF bütünleme sınavları nasıl oluyor?
  3. ATA AÖF büt var mı?
  4. ATA AÖF BÜT nedir?
  5. En fazla kaç dersten bütünlemeye girilir?
  6. ATA AÖF Bütünleme Sınavı 2021 ne zaman?
  7. ATA AÖF Güz Bütünleme Sınavı ne zaman 2021?
  8. ATA AÖF 2021 Bütünleme Sınavı Ne Zaman?
  9. Sorumlu geçilen dersten bütünlemeye girilir mi?
  10. Cc olan dersten büte girilir mi?
  11. AÖF 2020 Bütünleme Sınavı Ne Zaman?

AÖF bütünleme sınavına kaç dersten girilir?

Öğrencilerin bütünleme sınavına girmeleri için bir sınırlama yoktur. Bir öğrenci ister 1 ister 5 dersten bütünlemeye girebilir.

AÖF bütünleme sınavları nasıl oluyor?

Bütünleme sınavı da yarıyıl sonu sınavı gibi il sınav merkezlerinde yüz yüze gerçekleştirilmektedir. Bu sınavdan alınan puan yarıyıl sonu sınav notunun yerine geçer ve dönem sonu not ortalamasını p oranında etkiler. Fakültemizde üç ders sınavı gerçekleştirilmektedir.

ATA AÖF büt var mı?

Fakültemizde bir eğitim öğretim yılı içerisinde her dönem için bir adet ara sınav (Blok Uygulama dersleri hariç) ve bir yarıyıl sonu sınavı ile bir bütünleme sınavı yapılmaktadır.

ATA AÖF BÜT nedir?

Atatürk Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği'nin 20. Maddesinin 6/ç bendinde yer alan "Bütünleme Sınavı:Yarıyıl/yıl sonunda akademik takvimde belirlenen tarihler arasında yapılan sınavdır.

En fazla kaç dersten bütünlemeye girilir?

*En fazla kaç dersten Bütünlemeye girebilirim? Bütünleme için ders sınırlaması yoktur. 1 dersten de kalsanız 7 dersten de kalsanız, kaldığınız tüm derslerden bütünleme sınavına girebilirsiniz.

ATA AÖF Bütünleme Sınavı 2021 ne zaman?

ATA AÖF SINAVLARI NE ZAMAN? Erzurum Atatürk Üniversite ATA AÖF bütünleme sınavları 28 Haziran – 03 Temmuz 2021 tarihleri arasında, her gün 09.00 ile 22.00 saatleri arasında erişime açık olacak.

ATA AÖF Güz Bütünleme Sınavı ne zaman 2021?

Eğitim-Öğretim (Dersler) 20 Eylül-24 Aralık 2021 tarihleri arasındadır. Ara (Vize) Sınavı 20-21 Kasım 2021 tarihleri arasındadır. Yarıyıl Sonu (Final) Sınavı 25-26 Aralık 2021 tarihleri arasındadır. Bütünleme Sınavı 5- tarihleri arasındadır.

ATA AÖF 2021 Bütünleme Sınavı Ne Zaman?

ATA AÖF SINAVLARI NE ZAMAN? Erzurum Atatürk Üniversite ATA AÖF bütünleme sınavları 28 Haziran – 03 Temmuz 2021 tarihleri arasında, her gün 09.00 ile 22.00 saatleri arasında erişime açık olacak.

Sorumlu geçilen dersten bütünlemeye girilir mi?

DC veya DD şartlı geçtiğiniz derslerden bütünleme sınavlarında girmek zorunluluğunuz yoktur. Sınav giriş belgesinde görünür çünkü bu dersten koşullu geçilmiştir. Ortalama yükseltmek isterseniz bu dersin sınavına girebilirsiniz.

Cc olan dersten büte girilir mi?

cc'nin altı girer. f0 giremez. devamsızlık girmez. b) Öğrenciler koşullu başarılı ve başarısız olduğu (F0 hariç) derslerden bütünleme sınavına girebilir. Bütünleme sınavında alınan not, o dersin yarıyıl sonu sınav notu yerine geçer.

AÖF 2020 Bütünleme Sınavı Ne Zaman?

ATA AÖF bahar dönemi bütünleme sınavı 26-27 Haziran'da uygulanacak. ATA AÖF 2020-2021 yılı mezuniyet üç ders sınavı 25 Temmuz'da yapılacak.