Madalyonun içi kaç sayfa?

İçindekiler:

  1. Madalyonun içi kaç sayfa?
  2. Gülseren Budayıcıoğlu madalyonun içi ne anlatıyor?
  3. Masumlar Apartmanı gerçek hikayesi nasıl?
  4. Madalyonun içi sonunda ne oluyor?
  5. Günahın üç rengi konusu nedir?
  6. Gülseren Budayıcıoğlu günahın üç rengi kaç sayfa?

Madalyonun içi kaç sayfa?

Madalyonun İçi
Yayın Tarihi:/th>
Dil:TÜRKÇE
Sayfa Sayısı:383
Cilt Tipi:Karton Kapak
Kağıt Cinsi:Kitap Kağıdı

Gülseren Budayıcıoğlu madalyonun içi ne anlatıyor?

Doktorunu intihar etmekle tehdit eden bir öğrenci... Ölümcül bir hastalığa yakalanmış genç bir bankacı... Bu kitapta, Türkiye de değişik nedenerle psikiyatra başvuran her kesimden insanımızın hikayelerini bulacak, başta aşk ve ölüm olmak üzere "insanlık halleri" ile karşılaşacaksınız.

Masumlar Apartmanı gerçek hikayesi nasıl?

Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı. Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci'nin hayatı , yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci'nin karışacağı kazada onu Han ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir.

Madalyonun içi sonunda ne oluyor?

Kitaba göre final sahnesi Psikolog ile iletişim kurabilen Safiye'ye ilerleyen süreçlerde yavaş yavaş ilaçlar verip tedavi sürecine geçmiş oluyor. Bu zor süreci atlatan Safiye 3 ay sonunda evden çıkıyor. Zor süreci atlatan Safiye ilerleyen süreçlerde her gün biraz daha yol kat ederek iyileşiyor.

Günahın üç rengi konusu nedir?

Günahın Üç Rengi (Madalyonun Öteki Yüzü) Genç ve yakışıklı bir gencin mazoşizmin acısıyla renklenmiş dünyası... Bu acıdan alınan haz, ölüme yaklaştıkça hissedilen doyum... Yaşlı, göbekli bir holding patronunun cinsel tercihi nedeniyle varoşların kasketli orta yaşlı erkeklerinde aradığı yakınlık...

Gülseren Budayıcıoğlu günahın üç rengi kaç sayfa?

Günahın Üç Rengi Madalyonun Öteki Yüzü
Yayın Tarihi:/th>
ISBN:/td>
Dil:TÜRKÇE
Sayfa Sayısı:286
Cilt Tipi:Karton Kapak