Kinetix yerli malı mı?

İçindekiler:

  1. Kinetix yerli malı mı?
  2. Polaris Marka kimin?
  3. Kinetix marka hangi ülkeye ait?
  4. Polaris hangi ülkeye ait?
  5. Lumberjack flo'nun mu?

Kinetix yerli malı mı?

Lanse edildiği 1989'dan beri kalitesi, fiyat yapısı ve zengin ürün çeşidi ile beğeni toplayan Kinetix, bugün Türkiye çapında yaklaşık 1500 satış noktasında tüketiciye ulaşmaktadır.

Polaris Marka kimin?

Hacı Ahmet Ziylan, küçük bir atölyede başladığı ayakkabı işinde Halley, Kinetix, Polaris gibi markaları yaratmış ve 2000 yılında kurduğu perakende zinciri FLO ile pazarın en önemli oyuncuları arasına girmişti.

Kinetix marka hangi ülkeye ait?

1989 yılında Ziylan Grup tarafından kurulan Kinetix, 2005 yılında ayakkabı sektöründeki tecrübesini tekstil ürünleriyle buluşturdu. Ulaşılabilir fiyatlı ürünlerini kaliteden ödün vermeden tüketicilerine sunan Kinetix, Türkiye'nin en çok satan spor markası konumundadır.

Polaris hangi ülkeye ait?

1960 yılında Ahmet Ziylan tarafından Gaziantep'te küçük bir atölyede ısmarlama ayakkabı üretimi yapmak üzere faaliyetlerine başladı. Ürünlerini Türkiye'de üretmektedir.

Lumberjack flo'nun mu?

1994 yılında Ziylan Grubuna bağlı grup şirketi olarak kurulmuştur. Dünyaca ünlü markaları bünyesinde barındırmaktadır. ... Son olarak 2012 senesinde Ziylan bünyesine katılan LUMBERJACK markasının Türkiye'deki operasyonlarını yürütmektedir.