Denizli elektrik kesintisi için neresi aranır?

İçindekiler:

  1. Denizli elektrik kesintisi için neresi aranır?
  2. Denizli hangi elektrik?
  3. Bodrum elektrik kesintisi için neresi aranır?
  4. Aydem Hangi Bakanlığa Bağlı?
  5. Aydem Denizli il müdürü kim?
  6. Cep telefonu ile 186 nasıl aranır?
  7. Aydem Holding kime ait?
  8. Aydem kime bağlı?
  9. Aydem in sahibi kim?

Denizli elektrik kesintisi için neresi aranır?

Aydın, Denizli ve Muğla'daki elektrik dağıtım arızalarından ADM Dağıtım sorumludur. Aydem Dağıtım'a numaralı çözüm hattından ulaşabilirsiniz. Arıza bildirimi yapabilir, bakım programı ve planlı kesintiler hakkında bilgi alabilir ve tahmini kesinti süresini öğrenebilirsiniz.

Denizli hangi elektrik?

Aydın, Denizli ve Muğla bölgelerinde bulunan 2.851.086 nüfusa elektrik dağıtım hizmeti veren Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. kısa adıyla AYDEM EDAŞ, Bereket Enerji tarafından işletilmektedir.

Bodrum elektrik kesintisi için neresi aranır?

1 8 çağrı merkezinden dağıtım şirketine ulaşabilirsiniz. Bu numara arıza ve kesinti gibi durumlarda acil hizmet verir. İlçenizde planlı veya plansız olarak gerçekleşen elektrik kesintilerinde ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.

Aydem Hangi Bakanlığa Bağlı?

Genel Müdürlüğü

Aydem Denizli il müdürü kim?

Şirketten yapılan açıklamaya göre, görevli elektrik tedarik şirketleri olarak yaklaşık 5 milyon müşteriye hizmet veren Aydem ve Gediz Elektrik şirketlerinin genel müdürü Çağdaş Demirağ oldu.

Cep telefonu ile 186 nasıl aranır?

ALO 186 elektrik hattını cep telefonundan başına alan kodu koymadan aradığınızda otomatik olarak bulunduğunuz bölgedeki dağıtım şirketine bağlanırsınız. Bu hattı ararken Türkiye'nin hangi bölgesinde olduğunuz önemli değildir, ülkemizin her yerinden bu numarayı tuşlayarak ilgili dağıtım şirketine ulaşılır.

Aydem Holding kime ait?

Elektrik Fakültesini bitiren Ceyhan Saldanlı, mezun olduktan sonra kamuda enerji sektöründe çalıştı. Daha sonra Elsan Elektrik Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Tümaş Mermer A.Ş.'nin kurucu ortaklarından biri oldu. Daha sonra Aydem Perakende ve Dağıtım şirketlerini kurdu.

Aydem kime bağlı?

A.A muhabirinin edindiği bilgiye göre, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) bu haftaki kurul toplantısında, Aydın, Denizli ve Muğla şehirlerini kapsayan elektrik dağıtım bölgesi için Bereket Enerji şirketinin sahibi Ceyhan Saldanlı ve ortaklarına ait olan AYDEM şirketine, 30 yıl süreliğine dağıtım ve perakende satış ...

Aydem in sahibi kim?

Yönetim Kurulu Başkanı 1954 yılında Denizli'de doğdu. 1975 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Fakültesi'nden mezun olan Ceyhan Saldanlı, 1975-1980 yılları arasında kamu sektöründe çalıştı. 1980 yılında kurulan Elsan Elektrik Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.