TBT ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. TBT ne için kullanılır?
  2. TB nasil yapilir?
  3. TBT kelimesi ne anlama gelir?
  4. TB ne demek Insta?
  5. Tbt hashtag nasıl yapılır?
  6. Instagram TB ve TBT ne demek?
  7. TB ne demek Sosyal Medya?
  8. Perşembe TBT günü mü?
  9. Kız isteme fotoğrafının altına ne yazılır?

TBT ne için kullanılır?

İngilizce kökenli Throw Back Thursday'ın kısaltması olan TBT, daha çok Perşembe günleri kullanılıyor. Eski fotoğrafları paylaşmak için kullanılan bu hashtag sayesinde Instagram kullanıcıları daha önceden çekilmiş fotoğraflarını paylaşabiliyor.

TB nasil yapilir?

Eğer perşembe günü haricinde, örneğin salı veya çarşamba günü eskilerden bir fotoğraf paylaşmak istiyorsanız o zaman TBT'nin T'sini atıp TB şeklinde de paylaşabilirsiniz. Böylece Throw Back yani Geçmişe Dönüş şeklinde yaptığınız bu paylaşım her gün için geçerli olur.

TBT kelimesi ne anlama gelir?

TBT eski fotoğraflar paylaşılırken kullanılan bir kelimedir. TBT kelimesinin manası ise "Throw Back Thurday" yani " Perşembeye Doğru" demektir. Bu aslında bir deyimdir. "Ne günlerdi" gibi bir anlama gelmektedir.

TB ne demek Insta?

İngilizce olarak “hashtag” denilen bu etiketlerden birisi ise tbt olmuştur. ... TBT özellikle perşembe günlerinde kullanılmakla beraber diğer günler için de sadece TB kısaltmasıyla birlikte kullanılabilmektedir. Buradaki tb'nin açılımı ise ”Throw Back” şeklindedir.

Tbt hashtag nasıl yapılır?

TBT'nin anlamı, geçmişe ait olan fotoğraf – önceden çekilen bir fotoğraf anlamını taşımaktadır. Instagram'da TBT sistemini kullanmak için sadece paylaşacağınız herhangi bir gönderinin açıklama kısmına #tbt etiketini eklemeniz yeterli olacaktır.

Instagram TB ve TBT ne demek?

Instagram'da sürekli karşımıza çıkan TBT veya #tbt ifadesinin açılımı Throw Back Thursday'dir. Yüzlerce Intagram kullanıcısının popüler hashtagi olan TBT veya TB, bulunulan an veya gün dışında çekilmiş fotoğraflar için kullanılır.

TB ne demek Sosyal Medya?

TBT özellikle perşembe günlerinde kullanılmakla beraber diğer günler için de sadece TB kısaltmasıyla birlikte kullanılabilmektedir. Buradaki tb'nin açılımı ise ”Throw Back” şeklindedir. ... Birçok insan perşembe günü dışındaki anılarını paylaşabilmek için de tbt etiketini kullanmaktadır.

Perşembe TBT günü mü?

Ancak kullanım alanı önceki perşembe günlerinde yaşanan olayları hatırlamak ve işaretlemektir. TBT özellikle perşembe günlerinde kullanılmakla beraber diğer günler için de sadece TB kısaltmasıyla birlikte kullanılabilmektedir.

Kız isteme fotoğrafının altına ne yazılır?

Sevgiliyle Fotoğrafın Altına Yazılacak Sözler
  • Misafir olarak geldin sanmıştım gönlüme. ...
  • Aşk senin gülüşünde saklı…
  • Sen benim en güzel iyikilerimsin.
  • Canıma karışmışsın sevgilim.
  • Gecemi aydınlatan yıldızımsın sevdiğim.
  • Ben seni ne ara bu kadar çok sevdim.
  • Bir umutla beklediğim en güzel yarınsın.
Daha fazla öğe...