Silinen tweet nasıl geri alınır?

İçindekiler:

  1. Silinen tweet nasıl geri alınır?
  2. Silinen tweet bulunabilir mi?
  3. Twitter uygulamalar bölümü nerede?
  4. Tweet gizleme var mı?
  5. Eski bir tweet nasıl bulunur?

Silinen tweet nasıl geri alınır?

Hayır. Bir tweeti sildiğinde, Twitter'dan kalıcı olarak silindiği için Twitter zaman akışında geri yüklenemez. Eğer kaydettiysen, TweetDeleter'daki silinmiş tweet arşivinde erişilebilir olacaktır.

Silinen tweet bulunabilir mi?

Twitter hesabımız da silinen tweetler önceden bulunmuyordu. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte silinmiş olan tweetleri artık çok kolay ve hızlı bir şekilde bulabilmekteyiz. Bulmak istediğimiz tweetleri hangi tarih aralıklarında istiyorsak o tarih alığında olan ve silinmiş olan tweetleri bulabiliyoruz.

Twitter uygulamalar bölümü nerede?

Hesabınıza giriş yapın. Hesap ayarlarınızdaki Uygulamalar ve cihazlar sekmesine gidin. Burada hesabınıza bağlı tüm uygulamalar görüntülenir. Her uygulamanın adının ve açıklamasının altında hesabınızı hangi izinlerle kullandığını liste halinde görebilirsiniz.

Tweet gizleme var mı?

Üst menüde simgesine ve ardından Ayarlar ve gizlilik'e dokunun. Gizlilik ve güvenlik öğesine dokunun. Açmak için Tweetler altında ve Tweetlerini korumaya al öğesinin yanında bulunan kaydırıcıyı sürükleyin.

Eski bir tweet nasıl bulunur?

Twitter'daki tüm tweetlerinizi görmek istiyorsanız Twitter'dan dosya talebinde bulunabilirsiniz. Ayarlar'dan Hesap sekmesine tıklayın sayfanın en altında Tweet arşivini iste seçeceğini göreceksiniz. Burada oluşturacağınız talep ile ilk Tweetinizden itibaren tüm Tweetlerinizi içeren bir dosya isteğinde bulunabilirsiniz.