Içmek için gül suyu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Içmek için gül suyu nasıl yapılır?
  2. Kokulu gül suyu nasıl yapılır?
  3. Gül suyu yüze günde kaç kere sürülmeli?
  4. Gül suyu Tonik nasıl uygulanır?
  5. Gül şerbeti nasıl yapılır?

Içmek için gül suyu nasıl yapılır?

Gül suyu Şerbeti Nasıl Yapılır
  1. 1 litre suya yıkadığımız gül yapraklarını limon tuzunu ve şekeri ekleyin.
  2. 1 gece bekletiniz daha sonra buzdolabında soğutup servis yapınız ..DOGAL MİSSS GİBİ KOKUSU OLAN gülll suyu tavsiye ederim .. not: içine şeker atmazsanız gül suyu nu kolanya gibi ikram edebilirsiniz :)

Kokulu gül suyu nasıl yapılır?

Su ve gül yapraklarını küçük bir tencerede karıştırın. Üzerini kapatarak ateşi açın, kaynamaya başladıktan sonra ateşi en kısık ayara düşürün. Gül yapraklarının rengi hafifleyene, şeffafa yakın bir hale gelene kadar bekleyin. Bu işlem 5 – 10 dakika arası sürer.

Gül suyu yüze günde kaç kere sürülmeli?

Bu uygulama cildi temizlemeye yönelik olduğu için sabahları ya da akşamları yapabilirsiniz. Ancak günde bir kez yapılması yeterlidir.

Gül suyu Tonik nasıl uygulanır?

Cilt Parlatıcı Gül Suyu Toniği Yarım çay bardağı doğal gül suyu ve maden suyunu bir kavanoz içerisine koyun. İçerisine 2 tatlı kaşığı limon suyu ilave ederek, çalkalayın. Günde sabah ve akşam olmak üzere cildinizi temizledikten sonra kullanın.

Gül şerbeti nasıl yapılır?

Gül Şerbeti Tarifi Yapılışı
  1. Gülleri yapraklarından ayırın bol su ile yıkayın. ...
  2. Yıkandıktan sonra yaprakları geniş bir kaba alın üzerine şeker, limonun suyu ve limon tuzunu ilave edin rengini vermesi için elle iyice ovun ve üzerine 3, 5 litre kaynar su ilave edin, 2-3 saat bekletin.
Daha fazla öğe...