Bin Fersahtan duyarım kimle?

İçindekiler:

  1. Bin Fersahtan duyarım kimle?
  2. Bin Fersahtan duyarım kimle Gülüştüğünü Alnından öz kardeşim öpse ben Irkilirim değil yalnız ardına kimlerin düştüğünü Kimlerin rüyasına girdiğini bilirim?
  3. Elimi beş yerinden dağladı beş parmağın kimin şiiri?

Bin Fersahtan duyarım kimle?

Bin fersahtan duyarım kimle gülüştüğünü, Alnından öz kardeşim öpse ben irkilirim. Değil yalnız ardına kimlerin düştüğünü, Kimlerin rüyasına girdiğini bilirim.

Bin Fersahtan duyarım kimle Gülüştüğünü Alnından öz kardeşim öpse ben Irkilirim değil yalnız ardına kimlerin düştüğünü Kimlerin rüyasına girdiğini bilirim?

Bin fersahtan duyarım kimle gülüştüğünü, Alnından öz kardeşim öpse ben irkilirim. Değil yalnız ardına kimlerin düştüğünü, Kimlerin rüyasına girdiğini bilirim. Gözlerimi gün gibi kamaştıran yüzünü, Daha candan görürüm senden uzaklaşınca. Sararırsın dönüşte görünce öksüzünü: Bir gelinlik kız olur aşkım senin yaşınca.

Elimi beş yerinden dağladı beş parmağın kimin şiiri?

Faruk Nafiz Çamlıbel “Allahaısmarladık” şiirinin de bu aşkın bitişiyle yazıldığı rivayet edilir. İşte Alahısmarladık şiirinin sözleri. Elimi beş yerinden dağladı beş parmağın, Bağrımda da yanmadık bir yer bırakmadan git...