Aslıhan Güner Instagrami kapandı mı?

İçindekiler:

  1. Aslıhan Güner Instagrami kapandı mı?
  2. Aslıhan Güner hangi burç?
  3. Yıldız hangi dizide oynayacak?
  4. Aslıhan Güner neden hasta oldu?
  5. Aslıhan Güner neden hasta?
  6. Aslıhan Güner kaç çocuğu var?
  7. Aslıhan Güner kökeni nereli?
  8. Kuzey Yıldızı hangi dizide oynayacak?
  9. Aslıhan Güner ve eşi Hangi dizilerde oynadı?
  10. Aslıhan Güner nerede oynayacak?

Aslıhan Güner Instagrami kapandı mı?

ASLIHAN GÜNER INSTAGRAM HESABINI NEDEN KAPATTI? Rahatsızlığı süresince çekimlere ara vermeden sete çıkan Güner, Instagram sayfasından yapmış olduğu açıklamada "Çok şükür iyiyim. ... Instagram hesabını neden kapattığı henüz bilinmiyor, Twitter hesabından ise yeni bir paylaşım yaparak diziye veda ettiğini duyurdu.

Aslıhan Güner hangi burç?

Aslıhan Güner, 1.70 metre boyunda, 57 kilo ve Yay burcudur.

Yıldız hangi dizide oynayacak?

Güzel oyuncu 25 Film'in yeni sezonda FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan 'Uzak Şehrin Masalı' dizisinde başrolü oynayacak.

Aslıhan Güner neden hasta oldu?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yıldızı Aslıhan Güner, fenomen dizinin fragmanında yer almayınca dikkatleri üzerine çekmişti. Bu durum sonrası Aslıhan Güner'in boyun fıtığı rahatsızlandığından dolayı zor günler geçirdiği ortaya çıkmıştı.

Aslıhan Güner neden hasta?

Boyun fıtığı rahatsızlığı nedeniyle iki haftadır tedavi gören Aslıhan Güner, Instagram'dan açıklama yaptı. Boyun fıtığı rahatsızlığı nedeniyle iki haftadır tedavi gören Aslıhan Güner, Instagram'dan açıklama yaptı.

Aslıhan Güner kaç çocuğu var?

9 Haziran 2013 tarihinde evlenen çift magazin dünyasının parmakla gösterilen isimleri arasında yerini alıyor. Aslıhan Güner eşi Mert Kılıç ile henüz çocuk sahibi olmadılar.

Aslıhan Güner kökeni nereli?

ASLIHAN GÜNER KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? 17 Aralık 1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Aslıhan Güner'in annesi Malatyalı babası Sivaslıdır. Barış Manço Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan Aslıhan Güner, kendisi gibi oyuncu olan Mert Kılıç ile evlenmiştir.

Kuzey Yıldızı hangi dizide oynayacak?

Uzak Şehrin Masalı dizisi ile ekranlara gelecek olan oyuncu Aslıhan Güner, Fox TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak. Dizinin başrolünde ise Timur Acar yer alacak. Başarılı oyuncu, oynadığı her film ve dizide göstermiş olduğu performans ile izleyenlerin beğenisini kazanan bir isim.

Aslıhan Güner ve eşi Hangi dizilerde oynadı?

Şefkat Tepeşu tarihten beri: 2010 Sungurlarşu tarihten beri: 2014Asla Unutmaşu tarihten beri: 2005Gurbet Kadınışu tarihten beri: 2003 Mert Kılıç/TV şovları

Aslıhan Güner nerede oynayacak?

Güner, 25 Film'in yeni sezonda Fox tv de yayınlanacak olan Uzak Şehrin Masalı dizisinde başrolü oynayacak. Dizide Umay rolüne bürünecek olan Aslıhan Güner yeni imajıyla seyirci karşısına çıkacak. Usta yönetmen Mustafa Şevki Doğan'ın yöneteceği dizinin çekimleri Temmuz ayında Kars'ta başlayacak.