E YDS kaç kez yapılacak?

İçindekiler:

  1. E YDS kaç kez yapılacak?
  2. E-YDS kaç saat?
  3. E YDS sınav giriş belgesi nasıl alınır?
  4. Istanbul E YDS sınav Merkezi nerede?
  5. E YDS sınavı kaç saat sürüyor?

E YDS kaç kez yapılacak?

Aynı dilden her ay düzenlenen YDS'ye yılda sadece 1 kez girilebilir. eYDS'ye katılan bir aday, yılda 2 kez yapılan normal YDS'ye başvuru hakkına ayrıca sahiptir.

E-YDS kaç saat?

e-YDS 2021/3 İspanyolca ve İtalyanca sınavı ise Pazar günü yani yarın gerçekleştirilecek. Bu sınav da saat 13:45'te başlayacak. Adaylar, saat 13.30'dan sonra sınav binalarına alınmayacak. Sınavların tamamında adaylara 3 saatlik süre verilecek olup sınavlar, 16:45'te tamamlanmış olacak.

E YDS sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 27 Mayıs tarihinden itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

Istanbul E YDS sınav Merkezi nerede?

E-YDS istanbul Sınav Merkezi, Levent-Kağıthane 'de bulunuyor. E-YDS istanbul, Ankara ve İzmir 'de yapılan sınavlarla aynı günde ve aynı saatte yapılıyor.

E YDS sınavı kaç saat sürüyor?

YDS: Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı e-YDS 2021/8 İngilizce alanında, 19 Haziran 2021 tarihinde Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana'daki e-sınav uygulama binalarında yapılacak olup sınav cevaplama süresi 180 dakikadır. Adaylar, saat 13.30'dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.