TFF yönetim kurulu toplantısı ne zaman?

İçindekiler:

  1. TFF yönetim kurulu toplantısı ne zaman?
  2. TFF toplantısı ne oldu?
  3. TFF toplantısı kaçta?
  4. TFF hangi federasyona bağlı?
  5. Futbol altyapılar ne zaman açılacak?
  6. TFF Olağan Genel Kurulu ne zaman?
  7. Nihat Ozdemir ne dedi?
  8. TFF yoneticileri kimler?
  9. Futbol altyapılar Ne Zaman Açılacak 2021?
  10. Futbol okullari ne zaman açılacak?
  11. TFF Olağan Genel Kurulu nerede?
  12. TFF ibra edildi mi?

TFF yönetim kurulu toplantısı ne zaman?

Alınan karara göre; TFF Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı 1 Haziran 2019'da Ankara'da yapılacak.

TFF toplantısı ne oldu?

Lig Kulüpler Birliği Derneği'nin bugün gerçekleşen Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Sarıalioğlu başkanlığa seçildi. 2020-2021 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de bölge şampiyonu olarak TFF 3. Lig'e yükselen Kuşadasıspor kupasını aldı.

TFF toplantısı kaçta?

TFF'den yapılan açıklamaya göre, 1 Haziran 2020 ile dönemiyle ilgili genel kurul, 28 Temmuz'da saat 10.30'da Ankara JW Marriott Oteli'nde toplanacak. Söz konusu günde tüzükte belirtilen çoğunluk sağlanamaması durumunda toplantı bir gün sonrasına ertelenecek.

TFF hangi federasyona bağlı?

Tüm hakları Türkiye Futbol Federasyonu'na aittir.

Futbol altyapılar ne zaman açılacak?

Türkiye'de 1 Haziran 2021 tarihinden itibaren Futbol okulları açılacak.

TFF Olağan Genel Kurulu ne zaman?

"Türkiye Futbol Federasyonu Statüsü'nün 27. maddesi hükmü gereğince 01.06.2019-31.05.2020 dönemi ile ilgili olarak Olağan Genel Kurulu'nun aşağıdaki gündem maddeleri ile toplantıya çağrılmasına, toplantı çağrı kararının ulusal günlük 1 gazete ile TFF internet sitesinden ilanına, toplantı gündeminin aşağıdaki şekilde ...

Nihat Ozdemir ne dedi?

Nihat Özdemir, Süper Lig'in son haftalarına kadar devam eden şampiyonluk yarışı için, "Fenerbahçe çok iyi bir kadro kurdu, çok transfer yaptı. ... Fenerbahçe şampiyon olacak, TFF de yardım edecek, isimleri zaten 'Fenerasyon' dediler. Bu sefer Galatasaray öne geçmeye başladı, plan program böyle işliyor dediler.

TFF yoneticileri kimler?

  • Mete Düren.
  • Ensar Saral.
  • Şahin Kartal.
  • İbrahim Şahinkaya.
  • Kamuran Yazıcı
  • Mustafa Bozbağ
  • Fatih Maden.
  • Mehmet Serdar Binnet.
Daha fazla öğe...

Futbol altyapılar Ne Zaman Açılacak 2021?

Süper Lig takımları, kendi Futbol okulları için Sağlık kurumları ile Futbol okulları için uygulanacak kuralları belirleyecek. Türkiye'de 1 Haziran 2021 tarihinden itibaren Futbol okulları açılacak.

Futbol okullari ne zaman açılacak?

Pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldığımız Futbol Okulumuz, 'de başlıyor. 20 yılları arasında yer alan tüm yaş grupları Futbol Okuluna kayıt yaptırabilecekler.

TFF Olağan Genel Kurulu nerede?

Türkiye Futbol Federasyonu Statüsü'nün 27. maddesi hükmü gereğince 01.06.2020-31.05.2021 dönemi ile ilgili olarak düzenlenen TFF Olağan Genel Kurulu, Ankara JW Marriott Oteli'nde yapıldı.

TFF ibra edildi mi?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı, Ankara'da gerçekleşti. ... Yapılan oylama sonucunda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulu, 1 Haziran 2020 ile dönemi hesap ve faaliyetleri kapsamında oybirliği ile ibra edildi.