Elektrik faturasını internetten nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Elektrik faturasını internetten nasıl öğrenebilirim?
  2. Elektrik fatura Ödeme Nasıl Yapılır?
  3. Elektrik ne zaman kesilir 2020?
  4. Elektrik faturasını kredi kartı ile nasıl öderim?
  5. Elektrik son ödeme gününden kaç gün sonra kesilir?

Elektrik faturasını internetten nasıl öğrenebilirim?

Online İşlemlerden Borç Sorgulama yapabilirsiniz aynı zamanda Vepsaş Türkerler Enerji internet sitesinde bulunan Hızlı Erişim menüsünden Borç Sorgulamayı seçerek Tesisat Numaranızı girip elektrik fatura borcunuzu sorgulayabilirsiniz.

Elektrik fatura Ödeme Nasıl Yapılır?

Elektrik faturası hangi yollardan ödenebilir?
  1. Elektrik faturası ödeme yerleri ve yöntemleri:
  2. Elektrik şirketinin veznelerinden nakit veya kredi kartı ile.
  3. Anlaşmalı bankalarda gişelerden, ATM'lerden, hesaptan, internet bankacılığı, telefon bankacılığı veya otomatik ödeme ile.
Daha fazla öğe...

Elektrik ne zaman kesilir 2020?

2. Kesme ihbarnamesi bırakıldıktan ne kadar süre sonra elektrik kesilir? Fatura bedeli, bildirimi takip eden beş iş günü (dahil) içerisinde ödenmezse tüketicinin elektriği kesilir. Tüketicinin kullanım yeri adresine gönderilen fatura veya bildirim tüketiciye tebliğ edilmiş sayılır.

Elektrik faturasını kredi kartı ile nasıl öderim?

Bu amaçla yapılması gereken işlem, tüketicinin TC kimlik numarası ile elektrik faturası üzerinde bulunan abone numarasının sisteme girilmesi ve borç sorgulama işleminin yapılmasıdır. Daha sonra borcun ödenmesi için kredi kartı bilgilerinin sisteme girişi yapılır ve ödeme işlemi tamamlanır.

Elektrik son ödeme gününden kaç gün sonra kesilir?

Fatura bedeli, bildirimi takip eden beş iş günü (dahil) içerisinde ödenmezse tüketicinin elektriği kesilir. Tüketicinin kullanım yeri adresine gönderilen fatura veya bildirim tüketiciye tebliğ edilmiş sayılır.