Türkiyenin en hızlı interneti hangi şehirde?

İçindekiler:

  1. Türkiyenin en hızlı interneti hangi şehirde?
  2. Nasanın interneti kaç Mbps?
  3. NASA internet hızı ne kadar?
  4. En hızlı mobil internet hangi ülkede?
  5. En iyi internet altyapısı hangi ülkede?

Türkiyenin en hızlı interneti hangi şehirde?

En hızlı internet hangi şehirde sorusunu soranlar için de bir cevap veren BTK, mobil internet hızında birinciliği Denizli'ye verdi. Denizli'yi en hızlı internet il sıralaması içerisinde Giresun ve Kars takip ediyor.

Nasanın interneti kaç Mbps?

Gelecekte eğer Ay'a yolunuz düşecekse, internet bağlantısı konusunda endişelenmenize gerek yok. Çünkü NASA ve MIT Üniversitesi'nden araştırmacılar Ay'a yüksek hızlı internet götürmeyi başardı. Gelişme Ay'dan 19,44 Mbps download hızıyla internete bağlanmaya izin veriyor.

NASA internet hızı ne kadar?

NASA açıklamalarına göre, kullandıkları internetin hızı 91GB/sn indirme hızındadır.

En hızlı mobil internet hangi ülkede?

Sabit internette ortalama indirme hızına göre dünyanın en hızlısı 226.60 Mbps ile Singapur, en yavaşı ise 3.40 Mbps ile Türkmenistan. İncelemeye konu olan 175 ülke arasında Türkiye ise 101. sırada. Türkiye sabit internette ortalama 27.86 Mbps'lik indirme hızı ile 101. dünyada sırada yer alıyor.

En iyi internet altyapısı hangi ülkede?

İlk sırada yer alan Singapur'daysa internet kullanıcıları saniyede 226,60 megabitlik bir hıza sahip. Singapur'u 210,73 mbps'le Hong Kong ve 193,47 mbps'le Romanya izliyor. Sonuncu sırada yer alan Türkmenistan'da ise internet hızı 3,40 mbps.