Hollanda'da lise kaç yıl?

İçindekiler:

  1. Hollanda'da lise kaç yıl?
  2. Isveç oturma izni nasıl alınır?
  3. Isveç oturma izni ne kadar sürede çıkar?
  4. Isveç çalışma izni ne kadar sürede çıkar?
  5. Isveç aile birleşimi vizesi ne kadar sürede çıkar?

Hollanda'da lise kaç yıl?

Üniversiteye Hazırlık Eğitimi (VWO - Lise): Eğitim süresinin 6 yıl olduğu ve öğrencileri üniversiteye hazırlayan liseler Modern Lise (Atheneum) ve Klasik Lise (Gymnasium) olmak üzere 2 türdür. Klasik liselerde diğer derslerin yanında Yunanca ve Latince dersleri bulunmaktadır.

Isveç oturma izni nasıl alınır?

Bir AB / AEA vatandaşı iseniz, “ikamet hakkınızı” İsveç'teki İsveç Göçmenlik Ajansı'na kayıt etmeniz gerekir. Yakın aile bireyi bir AB / AEA vatandaşı değil ise, size oturum izni gerekebilir ve varışınızdan sonra İsveç Göçmenlik Ajansı'ndan başvurabilirsiniz.

Isveç oturma izni ne kadar sürede çıkar?

İsveç vize başvurularınızı İsvec Konsolosluğu ve büyük elçiliği tarafından 7 ila 10 gün içerisinde sonuçlanmaktadır. Bu süre resmi tatil ve yoğunluk dönemlerinde uzayabilmektedir. Ticari ya da resmi ziyaretler, ölüm-cenaze gibi durumlarda Konsolosluğa bildirmenizi tavsiye ederiz.

Isveç çalışma izni ne kadar sürede çıkar?

İsveç çalışma izni başvuru işlemlerinin sonuçlanması ortalama olarak 45 gün sürmektedir. Araştırma görevlilerinden, au pair ve sporculardan daha az bir İsveç çalışma vizesi harç ücreti istenmektedir.

Isveç aile birleşimi vizesi ne kadar sürede çıkar?

Aile birleşimi vizesi başvurusu gerekli evraklarla beraber konsolosluğa müracaat ile başlamaktadır. İsveç vizesi müracaatlarının neticelendiği süreler, geçmiş Konsolosluk kayıtlarına göre ortalama olarak 3 ile 5 iş günü arasındadır.