Yaşlılar için e-devlet şifresi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Yaşlılar için e-devlet şifresi nasıl alınır?
  2. Ilk defa e devlet şifresi nasıl alırım?
  3. Online E-devlet şifresi nasıl alınır?
  4. E-devlet şifresi nasıl alınır?

Yaşlılar için e-devlet şifresi nasıl alınır?

e-Devlet Kapısı şifresi almayan 65 yaş üstü kişiler uygulama kapsamında "www.turkiye.gov.tr" adresi üzerindeki başvuru formunu doldurarak, şifrenin adreslerinde kendilerine teslim edilmesini isteyebiliyor. Şifre teslimleri, ilgili kişiyle yüz yüze kimlik doğrulaması gerçekleştirildikten sonra yapılıyor.

Ilk defa e devlet şifresi nasıl alırım?

İLK DEFA E-DEVLET ŞİFRESİ ALMA İlk defa e-Devlet şifre alma işlemi için PTT'ye gidilmesi gerekir. Hiç şifre almadıysanız, ilk olarak PTT ye giderek 2 TL karşılığında şifre aldıktan sonra kendi şifrenizi oluşturarak işlem kaydınızı devam ettirebilirsiniz.

Online E-devlet şifresi nasıl alınır?

İnternet bankacılığı müşterisi iseniz, https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/Banka-Giris sayfasında müşterisi olduğunuz bankanın İnternet şubesi sayfasına giriş yaptıktan sonra tekrar bir şifreye ihtiyaç duymadan doğrudan e-Devlet Kapısı'na giriş yapabilir, dilerseniz şifre oluşturabilirsiniz.

E-devlet şifresi nasıl alınır?

e-Devlet Şifresi e-Devlet şifrenizi içeren zarfınızı PTT Merkez Müdürlüklerinden, şahsen başvuru ile, üzerinde T.C. Kimlik numaranızın bulunduğu kimliğinizi ibraz ederek temin edebilirsiniz.