Kayseri toki evleri nereye yapılacak?

İçindekiler:

  1. Kayseri toki evleri nereye yapılacak?
  2. Kayseri Mimarsinan Toki nereye yapılıyor?
  3. Kayseri Karpuzatan Toki kat Kurasi ne zaman?
  4. Karpuzatan TOKİ evleri nerede yapılıyor?
  5. Kayseri Mimarsinan TOKİ Evleri ne zaman teslim?
  6. TOKİ Karpuzatan sözleşmesi ne zaman?
  7. Kayseri TOKİ ne zaman teslim edilecek?

Kayseri toki evleri nereye yapılacak?

Projenin Kayseri ayağı Kocasinan Karpuzatan, Melikgazi Mimarsinan ve Sarıoğlan'da hayata geçirilecek. TOKİ yetkililerinden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna duyurulan '100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde talep toplanmaya başlandı.

Kayseri Mimarsinan Toki nereye yapılıyor?

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Mimarsinan Mahallesi'nde inşa edilecek olan Kayseri Mimarsinan Toki projesinin ihalesi 1 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'da yapılacak.

Kayseri Karpuzatan Toki kat Kurasi ne zaman?

TOKİ'nin Kayseri Kocasinan Karpuzatan çekilişleri Salı günü gerçekleşecek. Çekiliş saat 11:00'da Kadir Has Kongre Merkezi ve Spor Merkezi'nde düzenlenecek.

Karpuzatan TOKİ evleri nerede yapılıyor?

Toki tarafından düzenlenen “Her ile 100 bin sosyal konut” projesi kapsamında, Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Karpuzatan mahallesinde 550 konut satışa çıkacak. Karpuzatan Toki Konutları için başvurular 16 Aralık 2019- tarihleri arasında yapılacak.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Evleri ne zaman teslim?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Melikgazi Mimarsinan projesinde toplam 152 adet konut bulunuyor. Teslim döneminin dün itibariyle başladığı TOKİ Kayseri Melikgazi projesi için son teslim tarihi olarak belirlendi.

TOKİ Karpuzatan sözleşmesi ne zaman?

Kayseri Kocasinan Karpuzatan 535 Konut Projesi kapsamında kuralı satışa sunulan ve İdaremiz stokunda kalan 2 adet konut için 04 Ekim - tarihleri arasında yedek hak sahiplerine satış sözleşmesi imzalatılacaktır; sözleşme imzalama işlemleri T.C. ... Kayseri Erkilet Bulvarı Şubesi'nde gerçekleştirilecektir.

Kayseri TOKİ ne zaman teslim edilecek?

📢Kayseri Kocasinan 357 konut projemiz, 04 Şubat – tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edilecektir.