Turkcell Uygulama ismi nedir?

İçindekiler:

  1. Turkcell Uygulama ismi nedir?
  2. Turkcell hangi program indir internet kazan?
  3. Turkcell dijital ürünleri arasında hangi uygulamalar var?
  4. Bizce de internet nasıl kazanılır?
  5. Salla Kazan nasıl indir?
  6. Turkcell faturasız paket nasıl yüklenir?
  7. Turkcell Biz nasıl onaylanır?
  8. Bizce servis nedir?
  9. 118 80 in dakika ücreti ne kadar?
  10. Salla Kazan hangi uygulama?

Turkcell Uygulama ismi nedir?

Turkcell Hesabım uygulaması bugün aldığı güncelleme ile isim değiştirdi. Hesabım uygulamasının adı Dijital Operatör oldu.

Turkcell hangi program indir internet kazan?

Turkcell'in 2017 yılındaki en önemli projelerinden biri olan yaani uygulamasını indiren her Turkcell kullanıcısı hediye internet kazanma şansını yakalamaktadır. Bu uygulamayı App store ya da Google Playden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Yaani uygulamasını kullandıkça hediye internet kazanabilirsiniz.

Turkcell dijital ürünleri arasında hangi uygulamalar var?

Turbo Fırsat Avantaj+
  • Arama, Fatura ve TL.
  • Bilgi.
  • Eğlence. fizy. Dergilik. Playcell.
  • Uygulama. BiP. Dijital Operatör. Paycell.

Bizce de internet nasıl kazanılır?

Örneğin 15 kupon toplayan kullanıcı isterse günlük 2 GB internet kazanabilir ya da isterse 15 kupon daha toplayarak 3 günlük 3 GB faydasını alabilir. Belirlenen baremlerde kupon toplayan kullanıcılar uygulama içerisinden fayda yanında bulunan yükle butonuna tıklayarak faydalarını alabilirler.

Salla Kazan nasıl indir?

Dijital Operatör uygulaması indirin, Uygulamaya giriş yapın ve ana ekranda yer alan hediye kutusuna tıklayın, Salla Kazan bölümünde telefonunuzu sallayın, Ekranda hediye paketinden iki hediye çıkacak ve birini seçin.

Turkcell faturasız paket nasıl yüklenir?

Hemen TL ve paket yüklemek için tıklayın. Turkcell hatlı telefonunuzdan sadece 532'yi tuşlayarak, kredi kartınız aracılığıyla ister sesli yanıt sisteminden isterseniz canlı müşteri temsilcisiyle görüşerek de TL yükleme işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz. En yakın Turkcell Mağazasına uğrayarak da TL yükleyebilirsiniz.

Turkcell Biz nasıl onaylanır?

Turkcell Biz Ekibi Nasıl Oluşturulur?
  1. Turkcell Dijital Operatör uygulamasına giriş yapın.
  2. Turkcell Biz linkine tıklayın.
  3. Açılan sayfadan Ekip Oluştur linkine tıklayın.
  4. Ekibe dahil etmek istediğiniz kişinin numarasını giriş ve davet gönder tuluna basın.
  5. Karşı tarafa onay mesajı gönderilecektir.
Daha fazla öğe...

Bizce servis nedir?

Bizce, kadınlarımızın ekonomiye katılımları, kendilerini istedikleri yönlerde geliştirmeleri, ihtiyaçları olan bilgilere kolay erişmelerini sağlamaları için tam destek olan, ayrıcalıklar ve sürprizler sunan bir kadın platformudur.

118 80 in dakika ücreti ne kadar?

11880 'i cep telefonumdan arayarak toplam 2 sefer sorgulama yaptığımda bana 14 TL, toplamda sanırım vergisiyle beraber 17,92 TL faturama ücret yansıtılmış. Asıl sıkıntı şu aslında, 11880 sanırım her dakika başına 3,5 TL ücret alıyor. 61. Saniyede bu ücret 7 TL oluyor, yani düpedüz yanıltma, daha da ...

Salla Kazan hangi uygulama?

Salla Kazan bedava internet bölümü Turkcell Dijital operatör uygulaması içinde yer almaktadır. Turkcell Salla Kazan bedava internet almak için dijital operatör uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Salla Kazan uygulamasını indirerek haftalık hediye hakkınızı kullanabilirsiniz.