Hande Erçel hangi ruj?

İçindekiler:

  1. Hande Erçel hangi ruj?
  2. Hande Erçel hangi fondöteni kullanıyor?
  3. Hande Ercel hangi rimeli kullanıyor?
  4. Hande Erçel in kirpikleri gerçek mi?
  5. Hande Erçel de hangi estetikler var?

Hande Erçel hangi ruj?

Markanın yeni Luxe Shine Intense Lipstick koleksiyonun yeni kampanya yüzü olan Erçel, pozitif enerjisiyle Bobbi Brown DNA'sına uyum sağlıyor. Luxe Shine Intense Lipstick, parlak bitiş sunarken canlı renkleriyle belirgin ve dolgun bir dudak görünümü sağlıyor.

Hande Erçel hangi fondöteni kullanıyor?

İri gözleri, yuvarlak yüz hatları, uzun kahve saçlarıyla klasik güzelliğin simgesi olan Hande Erçel'in Elele ekim sayısındaki makyajının detaylarına bakalım mı? 1) Cilde doğal bir matlık veren fondöten Shiseido Synchro Skin uygulanıyor. Çok ince yapılı bir fondöten olduğundan ciltte asla ağırlık yapmıyor.

Hande Ercel hangi rimeli kullanıyor?

Hande Erçel kirpikleri diye bir gerçek var ki onu ancak Bobbi Brown Eye Opening Maskara ile yakalayabilirsiniz. Uzun, hacimli ve de kıvırıcı etkisi ile siz de romantik bakışlarla etrafınızdakileri büyüleyebilirsiniz.

Hande Erçel in kirpikleri gerçek mi?

Murat Dalkılıç, sevgilisi Hande Erçel'in kirpiklerini çekip sosyal medyada paylaştı. Şarkıcının bu paylaşımı "Hande Erçel'in ilk kirpiklerine mi vuruldu?" yorumlarına sebep oldu. Murat Dalkılıç paylaşımında "Kirpikler maalesef gerçek, ilk gördüğümde çektim ama gelmedi" yazısıyla paylaştı.

Hande Erçel de hangi estetikler var?

Hande Erçel estetik olarak Hollywood yanağı yaptırdı yanak içlerindeki yağı aldırdı çene botoxu yaptırdı biraz da dudağına dolgudur. Doktorunun ismi Ufuk Askeroğlu'dur.