Başkasının attığı tweet nasıl sabitlenir?

İçindekiler:

  1. Başkasının attığı tweet nasıl sabitlenir?
  2. Twitter nedir ve nasıl kullanılır?
  3. Twitter'da takip edince bildirim gider mi?
  4. Twitter'da engellemeyi kaldırınca bildirim gider mi?
  5. Twitter bildirimleri Neye göre?
  6. Twitter favorilere eklemek ne demek?

Başkasının attığı tweet nasıl sabitlenir?

Başka birinin Tweet'ini sabitleyin Sabitlemek istediğiniz tweet'i bulun ve dokunun.retweet düğmesi. Görünen menüden "Tweet Al" ı seçin. Alıntı Tweet ekranında, tweet'inize yalnızca bir süre / tam durak olsa bile bir şey girin ve gönderin. Şimdi Twitter profilinize gidin.

Twitter nedir ve nasıl kullanılır?

Twitter, 21 Mart 2006 tarihinde Amerika'nın Kaliforniya eyaletinde kurulmuş olan bir sosyal paylaşım sitesidir. Facebook ve Instagram'dan sonra en çok kullanılan sosyal mecralardan biri olan Twitter'da yazı, fotoğraf, haber ve video paylaşılabiliyor.

Twitter'da takip edince bildirim gider mi?

Dilediğiniz zaman diğer hesapları takip etmeyi bırakabilirsiniz. Birinin takibini bıraktığınızda Twitter bu kişiye bildirim göndermez.

Twitter'da engellemeyi kaldırınca bildirim gider mi?

Engellenen hesaplar, engellendiklerine ilişkin bir bildirim almaz. Ancak engellenen hesap kendisini engelleyen bir hesabın profilini ziyaret ettiğinde, engellendiğini görür (bu yönüyle sessize alma fonksiyonuna benzemez çünkü sessize alınan hesaplar, sessize alındıklarını görmez).

Twitter bildirimleri Neye göre?

Bildirimler zaman akışı, Twitter'daki diğer kişilerin sizinle nasıl etkileşim kurduğunu kolayca görmenizi sağlar. Bildirimler zaman akışında hangi Tweetlerinizin beğenildiğini, en son Retweetleri (kendi Tweetlerinizin), size yönlendirilen Tweetleri (yanıtlar ve bahsedenler) ve yeni takipçilerinizi görebilirsiniz.

Twitter favorilere eklemek ne demek?

Tweet'leri daha sonra okumak amacıyla işaretleyin. Özellikle haber metinleri, makaleler, yayıncıların paylaştıkları içerikleri kaybetmemek ve daha sonra detaylı bir şekilde okumak istiyorsanız favorilere ekle tuşu tam bir “save for later” fonksiyonu taşıyor.