Fidan sahiplen nedir?

İçindekiler:

  1. Fidan sahiplen nedir?
  2. Geleceğe nefes ol Fidan sahiplenme nedir?
  3. Gelecege fidan bağışı nasıl yapılır?
  4. Geleceğe nefes Fidan Kampanyası ücretli mi?
  5. Tema ya nasıl bağış yapılır?

Fidan sahiplen nedir?

FİDAN SAHİPLENMEK MÜMKÜN Daha yeşil bir Türkiye için, 11 milyon ağacı geleceğe miras bırakarak dünya rekoruna koşuyoruz. Haydi Türkiye, Fidan Dikmeye! 'FİDAN SAHİPLEN' sekmesine tıkladığınızda isim soyisim ve e-posta girdikten sonra istediğiniz şehirde adınıza ücretsiz 5 fidan dikimi yapılıyor.

Geleceğe nefes ol Fidan sahiplenme nedir?

'Geleceğe Nefes', gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen bir ağaç dikme etkinliğidir.

Gelecege fidan bağışı nasıl yapılır?

Geleceğe Nefes Ol Kampanyası'na bağışta bulunmak için öncelikle, https://www.ogemvak.org.tr/fidan-bagisi adresine tıklamanız gerekmektedir. Ardından Fidan Bağışı kutucuğunu tıklayarak bulunduğunuz şehri, Fidan adedini ve sertifika talebinizi doldurmanız gerekiyor.

Geleceğe nefes Fidan Kampanyası ücretli mi?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açılan gelecegenefes.com sitesinden isteyen herkes fidan sahiplenebilir veya bağışlayabilir. GELECEĞE NEFES ÜCRETLİ Mİ? Geleceğe nefes kampanyasının 2 ayrı katılım kategorisi bulunuyor. Fidan bağışı ücretliyken, fidan sahiplenme ücretsiz yapılabiliyor.

Tema ya nasıl bağış yapılır?

İş Bankası hesaplarımıza şube kanalı ile elden nakit bağış yatırılırken masraf alınmaması için gişe görevlisine "TEMA Vakfı'na 'NAR' bağış ekranlarını kullanarak bağış yapmak istediğinizi" belirtebilir ve yukarıdaki tabloda yer alan "Gişeye Söylenecek Hesap İsmi"ni gişe görevlisi ile paylaşabilirsiniz.