Yuvarlak yüze hangi kaş şekli yakışır?

İçindekiler:

  1. Yuvarlak yüze hangi kaş şekli yakışır?
  2. Erkek kaşı nasıl alınır?
  3. Erkek kaş ortası alma günah mı?
  4. Kaş aldırmak günah mı?

Yuvarlak yüze hangi kaş şekli yakışır?

Eğer yuvarlak bir yüz hattına sahipseniz, kaşlarınızı kesinlikle yuvarlak şekillendirmekten kaçınmalısınız. Yuvarlak kaşlar yüzünüzün daha yuvarlak görünmesine neden olur. Bunun yerine yüksek kavisli kaş şeklini tercih etmelisiniz. Yuvarlak yüz hattına en çok kavisli kaş modeli yakışır.

Erkek kaşı nasıl alınır?

Kaş şeklinde değişiklik yapmak ve kalın kaşlardan kurtulmak için erkeklerde kaş lazer epilasyonu uygulanmaktadır. Erkeklerin kaş yapısı daha köklü bir yapıya sahiptir. Bu yüzden erkeklerde kaş aldırma gereği duyan kişiler olabilmektedir. Bu işlem cımbız ya da lazer epilasyon ile yapılabilmektedir.

Erkek kaş ortası alma günah mı?

Erkeklerin kaşlarının ortasını alması caiz midir, erkeklerin kaşlarını alması caiz midir? ... Bir zaruret ihtiyacı yoksa kaşların aldırılması caiz değildir. Nurettin Yıldız kaş aldırmaya ilişkin şunları söyledi: “Şekil değişikliği caiz değildir. Peygamber Efendimiz (s.a.v) kaşlara dokunmayı yasaklıyor.

Kaş aldırmak günah mı?

Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre; “Kadınların kaşlarını almaları caiz midir?” sorusuna görüş veren Diyanet, “Mecbur değilsen kaşını, bıyığını, tüylerini aldırmak günahtır.