Galatasaray Müzesi kaç lira?

İçindekiler:

  1. Galatasaray Müzesi kaç lira?
  2. Galatasaray müze turu açık mı?
  3. Galatasaray Müzesi'nde kaç kupa var?
  4. Fenerbahçe müzesinde neler var?
  5. Galatasaray stadının adı nedir?
  6. Türk Telekom Stadyumu açık mı?
  7. Fenerbahçe müzesinde kac kupa var?
  8. Vadi istanbuldan Türk Telekom Arena'ya nasıl gidilir?
  9. Galatasaray Türk Telekom sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Galatasaray Müzesi kaç lira?

Tam giriş ücreti 35 TL, öğrenci giriş ücreti ise 20 TL olan müzeyi 0-6 yaş arası ziyaretçiler ise ücretsiz gezebiliyor. Bilet fiyatlarına müze ziyareti, kısa film ve stadyum turu dahil olup, ayrıntılı bilgi için 444 1905'i arayabilirsiniz.

Galatasaray müze turu açık mı?

Zaferlerin tanığı olmak isteyen taraftarımız, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde bulunan Galatasaray Stadyum Müzesi'ni Pazartesi ve iç saha maç günleri hariç her gün 10.00 - 17.00 saatleri arasında ziyaret edebilecek. ... Galatasaray Stadyum Müzesi ve Stat Turu hakkında ayrıntılı bilgilendirme için 444 1905'i arayabilirsiniz.

Galatasaray Müzesi'nde kaç kupa var?

1- Galatasaray Müzesinde Yer Alan Kupalar: Şu an müzede 3500'den fazla kupa bulunmaktadır. Bu kupaların 79 tanesi Galatasaray Futbol Kulübüne ait. Kupaların 22 tanesi Süper Lig kupasıdır.

Fenerbahçe müzesinde neler var?

Fenerbahçe Müzesi, Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından açılan spor müzesi. Fenerbahçe'nin 100 yılı aşkın bir zamanda çeşitli şubelerde kazandığı 6000'den fazla kupa, şilt ve plaketin 426 tanesi bu müzede sergilenmektedir.

Galatasaray stadının adı nedir?

Türk Telekom Stadyumu Galatasaray/Arenalar/Stadyumlar

Türk Telekom Stadyumu açık mı?

Türk Telekom Stadyumu/Açılış tarihi

Fenerbahçe müzesinde kac kupa var?

Fenerbahçe'nin 100 yılı aşkın bir zamanda çeşitli şubelerde kazandığı 6000'den fazla kupa, şilt ve plaketin 426 tanesi bu müzede sergilenmektedir. Fenerbahçe Spor Kulübü, tam yıllık başarılarla dolu çalışmalarında çok değerli ödüller ve kupalara sahip olmuştur.

Vadi istanbuldan Türk Telekom Arena'ya nasıl gidilir?

Metrobüs ile Zincirlikuyu'da ininiz. Zincirlikuyu'dan Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yapınız. Metro ile Sanayi Mahallesi istasyonunda inerek Seyrantepe metrosuna aktarma yaptığınızda Türk Telekom Arena'ya ulaşabilirsiniz.

Galatasaray Türk Telekom sözleşmesi ne zaman bitiyor?

2020 yılının Mart ayında, Galatasaray ile Türk Telekom arasında imzalanan sözleşme ile stadyumun mevcut isim sponsorluğu anlaşması ₺30.000.000 karşılığında 2020-21 sezonu sonuna kadar uzatıldı.