Sun Ekspres sahibi kimdir?

İçindekiler:

  1. Sun Ekspres sahibi kimdir?
  2. Sun Express filosunda kaç uçak var?
  3. SunExpress Yönetim Kurulu Başkanı kim?
  4. Corendon kime ait?
  5. SunExpress Türkiyede nerelere uçuyor?
  6. Sun Express Münih hangi Terminal?
  7. SunExpress ücretsiz ikram var mı?
  8. Corendon Havayolları hangi ülkeye ait?
  9. Corendon kaç yılında kuruldu?
  10. Max Kownatzki kimdir?
  11. SunExpress hangi illere uçuyor?
  12. SunExpress Ankaradan nerelere uçuyor?
  13. SunExpress Check-in kaç saat önce yapılır?
  14. SunExpress rezervasyon yapılıyor mu?
  15. Antalya Havalimanı SunExpress hangi terminal?

Sun Ekspres sahibi kimdir?

Adımızdan da anlaşıldığı üzere SunExpress, 1989 yılında Lufthansa ve Türk Hava Yolları ortak girişimi olarak kurulan gerçek bir güneş uzmanıdır. Avrupa ile Türkiye arasında kurduğu hava köprüsü sayesinde, Türkiye'deki çekici tatil bölgelerine çok sayıda aktarmasız uçuş gerçekleştiriyoruz.

Sun Express filosunda kaç uçak var?

SunExpress tüm özelliklere ve toplam 10.962 koltuk kapasitesine sahip, 58 adet uçağıyla Avrupa'nın en modern filolarından biridir.

SunExpress Yönetim Kurulu Başkanı kim?

Şirket Genel Bilgi Formu A+ A-
Adı-SoyadıCinsiyetiGörevi
MEHMET İLKER AYCIErkekYönetim Kurulu Başkanı
MECİT EŞErkekYönetim Kurulu Başkan Vekili
SALİM ARDA ERMUTErkekYönetim Kurulu Üyesi
BİLAL EKŞİErkekYönetim Kurulu Üyesi
5 satır daha

Corendon kime ait?

Corendon Turizm Grubu bünyesinde kurulan Corendon Airlines, Türk tescilli bir hava yolu operatörüdür. Corendon Turizm Grubu çatısı altında ayrıca Hollanda ve Belçika merkezli tur operatörleri; Avrupa, Türkiye ve Karayipler'de otelleri bulunan bir otel zinciri ile incoming şirketi yer almaktadır.

SunExpress Türkiyede nerelere uçuyor?

Merkezleri Antalya ve İzmir'in yanı sıra Anadolu şehirlerini de Avrupa'da en çok noktaya bağlayan havayolu SunExpress, Adana, Kayseri, Diyarbakır, Ankara, Elazığ, Gaziantep, Konya, Malatya, Ordu-Giresun, Samsun ve Trabzon olmak üzere Anadolu'nun 11 şehrinden Almanya'nın Düsseldorf, Frankfurt, Stuttgart ve Hanover ...

Sun Express Münih hangi Terminal?

23 Haziran 2021 tarihinden itibaren, Münih Havalimanı'nda tüm SunExpress uçuşları Terminal 1'den gerçekleştirilecektir.

SunExpress ücretsiz ikram var mı?

SunExpress, konforunuz için hem uluslararası hatlarda, hem de iç hatlarında çok çeşitli sıcak, soğuk, alkollü, alkolsüz içecekler ile lezzetli hafif yiyecek ve tatlılar bulundurur. Uçuşta yiyecek ve içecekler ücretlidir.

Corendon Havayolları hangi ülkeye ait?

2000'li yılların başında Hollanda'da bir tur operatörü olarak kurulan Corendon, zaman içerisinde hava taşımacılığı, incoming ve otelcilik sektörlerinde de uzmanlaşarak uluslararası bir turizm grubuna dönüşmüştür.

Corendon kaç yılında kuruldu?

2004 Corendon Airlines/Kuruluş

Max Kownatzki kimdir?

Max Kownatzki (47), kariyerine 2002 yılında New York ve Münih merkezli strateji danışmanlığı firması Oliver Wyman'da başladı. ... 2017 yılından bu yana, Hub Havayolları Lufthansa, Swiss ve Avusturya Havayolları ağ planlaması ve stratejik birleşmelerinden sorumlu oldu.

SunExpress hangi illere uçuyor?

Merkezleri Antalya ve İzmir'in yanı sıra Anadolu şehirlerini de Avrupa'da en çok noktaya bağlayan havayolu SunExpress, Adana, Kayseri, Diyarbakır, Ankara, Elazığ, Gaziantep, Konya, Malatya, Ordu-Giresun, Samsun ve Trabzon olmak üzere Anadolu'nun 11 şehrinden Almanya'nın Düsseldorf, Frankfurt, Stuttgart ve Hanover ...

SunExpress Ankaradan nerelere uçuyor?

SunExpress, Ankara'ya Almanya'nın çeşitli metropolleri üzerinden uçuşlar sağlamaktadır. Düsseldorf, Köln, Hannover ve diğer şehirlerden ekonomi sınıfında uçmak mümkündür.

SunExpress Check-in kaç saat önce yapılır?

Tüm dış hat uçuşlarında check-in işlemi uçuştan yaklaşık 2,5 saat önce başlayıp uçuşa 45 dakika kala kapanacaktır. Tüm iç hat uçuşlarında ise check-in uçuşa iki saat kala başlayacak ve kalkıştan 30 dakika önce sonlandırılacaktır.

SunExpress rezervasyon yapılıyor mu?

SunExpress elektronik bilet hizmeti verir. Online rezervasyonunuzu tamamladıktan sonra size e-postayla doğrudan havalimanında, check-in kontuarından biniş kartı alabileceğiniz bir rezervasyon teyidi gönderilir.

Antalya Havalimanı SunExpress hangi terminal?

'den itibaren Antalya havalimanında tüm uluslararası uçuşlarımız Terminal 1'den verilecektir.