Klimada Hi Power ne demek?

İçindekiler:

  1. Klimada Hi Power ne demek?
  2. Klimada dry modu ne işe yarar?
  3. Klima nem ayarı nasıl yapılır?
  4. Klima uyku modu ne işe yarar?
  5. Baymak Klima uyku modu ne işe yarar?
  6. Beko Inverter Klima Uyku Modu nasıl yapılır?
  7. Beko klimada zaman ayarı nasıl yapılır?
  8. Bosch klima Shortcut nedir?
  9. Klimada Turbo tuşu ne demek?
  10. Bosch klima auto ne demek?
  11. Klima fan hızı nedir?

Klimada Hi Power ne demek?

EN Hızlı Konfor. Klimalar arasında en güçlü klima olan RAS serisi klimalarında bir düğmeye dokunarak "Hi-Power" çalışma konumunda ekstra yüksek fan hızı 1100 m³/s hava akışı ile çok daha hızlı konfor şartlarına ulaşabilirsiniz.

Klimada dry modu ne işe yarar?

Klimada DRY Nedir? Klimalarda nem alma modudur. Nemli geçen günlerde klimanızı nem alma modunda çalıştırarak ortam nemini ideal seviyeye ulaştırabilirsiniz.

Klima nem ayarı nasıl yapılır?

Klimayı Nem Alma Modunda Çalıştırma Klimanız kapalı durumda ise öncelikle On konumuna getirerek açın. Daha sonrasında MODE tuşuna basmalısınız. Nem alma modunu (DRY) modunu seçin. Mod seçimi sonrasında ekranda ya DRY yazar ya da nem alma sembolü (3 su damlası resmi) yer alır.

Klima uyku modu ne işe yarar?

Klima uyku modunda çalıştırıldığında, sıcaklık ortamda uyumaya uygun konfor şartlarını sağlamak için gerektiği kadar artıp azalabilir. ... Çünkü uyku modunda çalışan bir klima, hava akımını ve ortam sıcaklığını otomatik olarak uyumakta olan insanları rahatsız etmeyecek seviyede ayarlar.

Baymak Klima uyku modu ne işe yarar?

Fonksiyon Detayları Klima soğutma modundaysa eğer; uyku modu fonksiyonu aktifleştirildiğinde sıcaklık değeri 1 saat sonra otomatik 1°C artar. Sonraki ikinci 1 saat sonrasında sıcaklık değeri 1°C daha artar. 5 saat sonunda 1°C düşer ve 3 saat bu sıcaklıkta çalışmaya devam edip 10 saat sonunda uyku modu tamamlanır.

Beko Inverter Klima Uyku Modu nasıl yapılır?

Beko Klima Uyku Moduna Nasıl Alınır?

  1. Öncelikle klimanız kapalı durumda ise açık konuma getirmeniz gerekir. ...
  2. Ardından “Mode” tuşuna basarak cihazın çalışma modunu seçin. ...
  3. Sonrasında ortam için en uygun sıcaklık derecesini belirleyin. ...
  4. Uyku modu fonksiyonunu aktif etmek için “SLEEP” tuşuna bir kez basın.

Beko klimada zaman ayarı nasıl yapılır?

Saat ayarlaması yaparken AM (Öğleden önce) ve PM (öğleden sonra) ibarelerine dikkat edin. Klimanızın açılış ve kapanış saat ayarı: Kumandanızın "Zaman/Ayar" tuşuna ekranda ''On'' sembolü belirene kadar basın. Saat ayarını aşağı/yukarı ok işaretlerine basarak yapın. ''Ayar/İptal'' tuşuna basarak ayarlamayı bitirin.

Bosch klima Shortcut nedir?

SHORTCUT Tuşu • Cihazın akım değerlerinin ve eski ayarlarının yeniden yenilenmesi için kullanılır. İlk defa basıldığında enerji bağlantısı yapılır Shrotcut tuşuna basıldığında cihaz Auto modunda 260C'de ve otomatik fan hızında çalışır.

Klimada Turbo tuşu ne demek?

TURBO Modu: Soğutma ve ısıtma konumundayken, bu tuşa basarak Turbo fonksiyonunu açıp kapatabilirsiniz. Bu fonksiyon, yüksek debide ve yüksek fan hızında sıcak veya soğuk hava üfleyerek ortamın kısa sürede ısınmasını veya soğumasını sağlar.

Bosch klima auto ne demek?

Otomatik Konum (Auto Mod) Klimayı Auto konumuna ayarladığınızda (hangi sıcaklığı seçtiğinize ve oda sıcaklığına bağlı olarak) klima soğutma, ısıtma, nem veya fan işletimine geçerek oda sıcaklığını istediğiniz sıcaklık doğrultusunda kontrol altına alır.

Klima fan hızı nedir?

Talep edilen fan hızını seçmek için kullanılan fonksiyon düğmesidir. Düğmeye her bastığınızda fan hızı yani cihazın üfleme hızı değişir. LOW → HIGH → AUTO fan hızları değişmektedir.