iPhone kaç yanlış şifrede kilitlenir?

İçindekiler:

  1. iPhone kaç yanlış şifrede kilitlenir?
  2. I Phone nasıl sıfırlanır?
  3. iPhone tuş kilidi nasıl yapılır?
  4. iPhone Kurtarma Modu nasıl yapılır?
  5. iPhone neden kendini kitler?

iPhone kaç yanlış şifrede kilitlenir?

iPhone'unuzun güvenliği için bir şifre oluşturdunuz. Ancak şifreyi unuttunuz ve 5 defadan fazla yanlış girdiniz. Bu durumda cihazınızın ekranında “iPhone etkin değil, 1 dakika sonra yeniden dene” şeklinde bir uyarı alırsınız. 5 defadan sonra yanlış şifreyi her girişinizde iPhone kapalı kalma süresi uzar.

I Phone nasıl sıfırlanır?

iPhone'daki tüm içerikleri ve ayarları silme
  1. Ayarlar > Genel > Sıfırla bölümüne gidin. Parolanızı girmeniz isteniyorsa ama onu unuttuysanız Parolayı sıfırlama konusuna bakın. ...
  2. Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil'e dokunun.

iPhone tuş kilidi nasıl yapılır?

Parola ayarlama
  1. iPhone X veya sonraki bir modelinde ya da Face ID özellikli bir iPad'de Ayarlar > Face ID ve Parola'ya gidin. Önceki iPhone modellerinde Touch ID ve Parola'ya gidin. ...
  2. Parolayı Aç'a dokunun.
  3. Altı basamaklı bir parola girin. ...
  4. Onaylamak ve etkinleştirmek için parolanızı tekrar girin.

iPhone Kurtarma Modu nasıl yapılır?

Sesi kıs düğmesine kısaca basın. Ardından, kurtarma modu ekranını görene kadar Yan düğmeyi basılı tutun. iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPod touch (7. nesil): Üst (veya yan) düğmeyle sesi kıs düğmesini aynı anda basılı tutun. Kurtarma modu ekranını görene kadar her iki düğmeyi basılı tutmaya devam edin.

iPhone neden kendini kitler?

Cihazın kilitlenme sorunu genellikle güvenilmeyen yazılımlardan kaynaklı olabiliyor. Bu nedenle cihazınız bu sorunu yaşamadan önce en son yüklediğiniz uygulamayı kaldırıp sorunun giderilip giderilmediğini denemenizi öneririz. Bu problemin bir diğer nedeni de işletim sistemi sürümünüzden kaynaklanıyor olabilir.