Yogurtla limon neye iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Yogurtla limon neye iyi gelir?
  2. Yoğurt limon pul biber nasıl kullanılır?
  3. Yoğurt limon kuru ne kadar yapilmali?
  4. Limon şeker neye iyi gelir?
  5. Yoğurt limon pul biber kaç gün yapılmalı?
  6. Şeker ve limon peelingi nasıl yapılır?

Yogurtla limon neye iyi gelir?

Yoğurt ciltteki gözenekleri küçültür ve cildi sıkılaştırır. Limon ise yüzdeki sivilce, tahriş, kızarıklık ve iltihap gibi sorunların giderilmesine yardımcı olur.

Yoğurt limon pul biber nasıl kullanılır?

1.Limonlu yoğurt kürü Bu kür için bir orta boy kase içine yarım limonu sıkın, 3 yemek kaşığı ev yoğurdu koyun ve yarım tatlı kaşığı pul biber ekleyip karıştırın. Her gece yatmadan önce bu karışımı tüketmeyi alışkanlık haline getirin.

Yoğurt limon kuru ne kadar yapilmali?

Zayıflatan yoğurtlu limonlu pul biberli kür, 2 hafta boyunca yatmadan yarım saat önce kullanılmalıdır. 2 hafta kullanıldıktan sonra kilo verdiğinizi göreceksiniz.

Limon şeker neye iyi gelir?

Limon şeker ile birlikte peeling yapıldığında ve daha sonrasında 15 dk beklettiğinizde cildinizdeki lekeleri, sivilce lekelerini, fazla yağ, siyah nokta . gibi.. cildinizdeki tüm sorunu yok edecektir.

Yoğurt limon pul biber kaç gün yapılmalı?

- Gece uyumadan 30 dakika önce pul biberli yoğurt kürünü tüketin. Bu karışımı yedikten sonra ağzınıza hiçbir şey koymayın. 14 gün boyunca tükettikten sonra göbeğinizin indiğini göreceksiniz. Ara öğün: 1 adet greyfurt suyu, 1 ceviz büyüklüğü kadar kök zencefil, yarım dal maydanoz, hepsini blenderdan geçirip tüketiniz.

Şeker ve limon peelingi nasıl yapılır?

Gece uyguladığınızda ise aksi yönde etkili olur. 1 yemek kaşığı şeker, 1 yemek kaşığı içme suyu ile yarım limon suyunu karıştırın ve temiz cildinize masaj yaparak sürün. 5 dakika sonra yıkayın. Ardından 1 yemek kaşığı bal ile yarım limon suyunu karıştırın ve pamuk yardımıyla cildinize sürün.