Müge Anlı Psikiyatrist Kimdir?

İçindekiler:

  1. Müge Anlı Psikiyatrist Kimdir?
  2. Dr Arif Verimli neden ayrıldı?
  3. Arif Verimli Hoca neden ayrıldı?
  4. Doktor Arif Verimli kaç yaşında?
  5. Arif Verimli Doktor kaç yaşında?
  6. Müge Anlı'da Arif hoca ya ne oldu?
  7. Dr Arif Verimli kaç yaşında?

Müge Anlı Psikiyatrist Kimdir?

Ünlü Psikiyatr Arif Verimli, Müge Anlı'nın sunduğu "Tatlı-Sert" programında danışman psikiyatr olarak görev almaktadır. Arif Verimli, 1 Haziran 1954 tarihinde Antalya'da dünyaya geldi.

Dr Arif Verimli neden ayrıldı?

Dr. Arif Verimli veda açıklamasında bulundu.Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 13 yıldır danışmanlığını yaptığı programdan ayrıldığını duyuran Psikiyatrist Verimli, sağlığını gerekçe göstererek, yüksek hassasiyet gösterme çabasının kendisini yorduğunu ifade etti.

Arif Verimli Hoca neden ayrıldı?

Dr. Arif Verimli programdan ayrıldığını açıkladı. Takipçilerinin sorusuna yanıt veren Verimli, Müge Anlı'nın programından asıl ayrılma nedeninin ise adli tıp uzmanı Şevki Sözen olduğunu itiraf etti. ... Programın 27 Ocak tarihli bölümde de stüdyoda bulunmayan Verimli ile ilgili sunucu Müge Anlı açıklama yapmıştı.

Doktor Arif Verimli kaç yaşında?

67 yaşında (1 Haziran 1954) Arif Verimli/Yaş

Arif Verimli Doktor kaç yaşında?

67 yaşında (1 Haziran 1954) Arif Verimli/Yaş

Müge Anlı'da Arif hoca ya ne oldu?

Arif Verimli, Müge Anlı programından ayrılığıyla ilgili ilk açıklama şu şekilde: "Sevenlerim, Dostlarım; 12.02.2021 tarihi itibari ile 2008 yılından bu yana danışmanlığını yaptığım Müge Anlı ile Tatlı Sert programından kendi isteğimle ayrıldım.

Dr Arif Verimli kaç yaşında?

Arif Verimli, 1 Haziran 1954 tarihinde Antalya'da ailesinin 4. çocuğu olarak doğmuştur. İlkokulu Antalya'da Namık Kemal İlkokulunda, Ortaokul ve Liseyi de Antalya'da bitirdi. Üniversiteyi Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde okudu ve 1977yılında mezun oldu.