Galatasaray Riva ne oldu?

İçindekiler:

  1. Galatasaray Riva ne oldu?
  2. Galatasaray Riva ve Florya dan ne kazanacak?
  3. Düşler Vadisi Riva ne zaman bitecek?
  4. Düşler Vadisi kaç dönüm?
  5. Riva ev nedir?
  6. Galatasaray Florya yı kaça aldı?
  7. Riva arazisi kaç metrekare?
  8. Riva Düşler Vadisi kimin?

Galatasaray Riva ne oldu?

Emlak Konut tarafından düzenlenen Riva ihalesini Yılmaz İnşaat kazanmıştı. Arazida 3.8 milyar Liralık proje gerçekleşiyor. Galatasaray'a yüzde 25 pay, yani 952 milyon TL verilmesi taahhüt edilmişti. Bu paranın 761 milyon 600 bin Liralık kısmı kulübe, 190 milyon 400 bin Liralık kısmı da Emlak Konut'a gidecek.

Galatasaray Riva ve Florya dan ne kazanacak?

Emlak Konut ile Galatasaray arasında imzalanan Riva ve Florya anlaşmasıyla hak kazanılan 507 milyon TL'lik sözleşme geliri bankalara kırdırılıp, 362 milyon TL kaynak elde edilmişti.

Düşler Vadisi Riva ne zaman bitecek?

Daire m² Aralıkları 1 m² Proje Başlangıç Ekim 2018. Teslim Tarihi Aralık 2021.

Düşler Vadisi kaç dönüm?

72 bin metrekare büyüklüğündeki park alanında bir biyolojik gölet ve yaşam alanlarının içerisinde 4 bin metrekare büyüklüğünde yüzülebilir lagün oluşturuluyor. Düşler Vadisi Riva sakinleri için hayata geçirilen ve iyi tarım yapılabilecek tarım alanının büyüklüğü ise 10 bin metrekarenin üstünde olacak.

Riva ev nedir?

Beykoz-Riva evi, bulunduğu çevre ve ölçeği ile proje özelinde yapı tekniği geliştirebilmemize fırsat sunan bir projedir. Yapı, geniş bir çiftlik arazisinin tekil konut yapısı olarak tasarlandı.

Galatasaray Florya yı kaça aldı?

Emlak Konut, Florya'daki Galatasaray'ın arsasına komşu 40 bin metrekarelik arsayı geçtiğimiz aylarda TOKİ'den 262 milyon 500 bin lira bedelle satın almıştı. Şirket her iki arsayı birleştirerek tek bir ihale yapma yolunu seçti.

Riva arazisi kaç metrekare?

İLK ETAP 3 YIL İÇİNDE TAMAMLANIYOR Tüm etapların 6 yılda tamamlanacağını aktaran Yılmaz, ilk etapta yer alacak 500 villayı 3 yılda teslim edeceklerini dile getirdi. Riva'da 8 metrekarelik konut alanı olduğunu belirten Yılmaz, şöyle konuştu: “Ruhsat aşamasına geldik.

Riva Düşler Vadisi kimin?

Yılmaz İnşaat tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Düşler Vadisi Riva, doğal hayatı bozmadan çevre dostu bir proje hayata geçiriyor.