Ronaldonun evi hangi ülkede?

İçindekiler:

  1. Ronaldonun evi hangi ülkede?
  2. Ronaldo'nun yeni adresi neresi?
  3. Ronaldo hangi takımla anlaştı?
  4. Ronaldo'nun evi kaç TL?
  5. C Ronaldo Kaç dil biliyor?
  6. C Ronaldo forvet mi?
  7. C Ronaldo sigara içiyor mu?
  8. Ronaldo kac milyona transfer oldu?
  9. Ronaldo kaç milyon euro transfer oldu?

Ronaldonun evi hangi ülkede?

Ronaldo, İtalya'da 8 milyon sterlin değerinde bir malikanede yaşıyor. Özel bir bölgede bulunan ve kendine ait özel bir yolu olan bitişik villadan oluşan evin ayrı girişleri var. Villaya ait yeşillik alan ve bahçe de dikkat çekiyor. Ronaldo'nun evinde son teknoloji bir spor salono ve yüzme havuzu var.

Ronaldo'nun yeni adresi neresi?

SON DAKİKA HABERİ: Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun yeni adresi Manchester City oldu.

Ronaldo hangi takımla anlaştı?

Cristiano Ronaldo yeniden Premier Lig'e döndü! Manchester United, yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'yu transfer ettiğini resmen açıkladı. Juventus ile üç sezonda 134 maça çıkı 101 gol atan aynı zamanda hem gol kralı hem de şampiyonluklar kazanan Ronaldo, sezon başında ayrılık kararı almıştı.

Ronaldo'nun evi kaç TL?

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo New York'ta 2509 metrekarelik bir daire satın aldı. Dairenin fiyatı dudak uçuklatıyor. Dünyaca ünlü tasarımcı Juan Pablo Monyneux tarafından tasarlanan 3 odalı dairenin fiyatı tam 33 milyon TL.

C Ronaldo Kaç dil biliyor?

İngilizce İspanyolcaPortekizce Cristiano Ronaldo/Diller

C Ronaldo forvet mi?

Crıstıano Ronaldo Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro (d. , Funchal), forvet pozisyonunda oynayan Portekizli futbolcu. La Liga ekiplerinden Real Madrid'de 7 numaralı formayı giymektedir ve Portekiz Millî Futbol Takımı kaptanıdır.

C Ronaldo sigara içiyor mu?

Bu yüzden Ronaldo alkol ve sigaradan uzak duruyor.

Ronaldo kac milyona transfer oldu?

Juventus, Manchester United'a transfer olan Cristiano Ronaldo'nun transfer detaylarını açıkladı. Siyah Beyazlılar, oyuncunun 15 milyon euro bonservis bedeliyle İngiltere yolunu tuttuğunu açıkladı. 5 yıla yayılan ödeme planına ek olarak performansa dayalı 8 milyon euro'luk artış gerçekleşebilecek.

Ronaldo kaç milyon euro transfer oldu?

İtalyan ekibi yayınladığı mesajla Ronaldo'ya verdiği katkı için teşekkür etti. Ronaldo, Temmuz 2018'de 117 milyon euro karşılığında Real Madrid'den Juventus'a transfer olmuştu.