Bıyıklar nasıl yok edilir?

İçindekiler:

  1. Bıyıklar nasıl yok edilir?
  2. Yüzdeki tüyler iple nasıl alınır?
  3. Iple sakal nasıl alınır?
  4. Iple biyik alinir mi?

Bıyıklar nasıl yok edilir?

Bıyık bölgenize bebek pudrası ya da mısır nişastası sürün. Tencerede hazırladığınız karışım macun kıvamına gelince, bıyık bölgenize sürün ve bir bezle tersine yönde çekin. Bu doğal ağda tüylerinizin azalmasına yardımcı olacaktır.

Yüzdeki tüyler iple nasıl alınır?

Düğüm yaptığınız ipi başparmağınız hariç diğer parmaklara geçirip dolamaya başlayın. Doladığınız ipin ortasında 10 veya 15 tane boğumlar oluşturun.Daha sonra boğumlu bölgelere kaş tüylerinizi sıkıştırıp ileri geri hareketlerle rahatça tüylerinizden kurtulabilirsiniz.

Iple sakal nasıl alınır?

Bir tarafına işaret ve baş parmağımızı geçiriyoruz. Diğer tarafın bir ucunu ağzımızla sıkıştırıp diğer kısmını parmağımıza doluyoruz. Ağzınıza almak istemiyorsanız parmaklarınıza dolayabilirsiniz. Sonrasında tüylerini almak istediğimiz bölgedeki tüyleri iplerin arasına sıkıştırarak ileri geri hareket ettiriyoruz.

Iple biyik alinir mi?

İple Bıyık Alma Bu yöntemi uygulamak için mümkün olduğunca ince bir ipe ihtiyacınız var. Dilerseniz ince dikiş iplerini kullanabilirsiniz. ... Ancak acısız ve hızlı bir işlemi tercih ediyorsanız, iple bıyık almak ilk etapta size biraz zaman kaybettirebilir.