Savcı ne kadar maaş alıyor?

İçindekiler:

  1. Savcı ne kadar maaş alıyor?
  2. Bir stajyer ne iş yapar?
  3. Kimler staj yapamaz?
  4. Mezun olan biri staj yapabilir mi?
  5. Sadece stajı kalan öğrenci harç öder mi?
  6. Üniversiteden mezun olduktan sonra staj yapılabilir mi?
  7. Üniversitede kaçıncı sınıfta staj görülür?

Savcı ne kadar maaş alıyor?

Mesleğe yeni başlayan bir savcının maaşı 9 bin 500 TL olmakla birlikte meslekte uzun yıllardır görev yapan savcının maaşı 17 bin TL'yi geçebilmektedir.

Bir stajyer ne iş yapar?

Stajyerlik, eğitim öğretim süreci boyunca öğrenilen bilgi ve teoriyi, profesyonel bir ortamda pratik uygulamaya çevirebilecek deneysel öğrenme yoludur. İşveren, stajyer yeteneklerini yönlendirme, eğitme ve değerlendirmeden sorumlu olur.

Kimler staj yapamaz?

Daha önce stajını yapıp başarılı olanlar, 20…–20… Akademik Yılı Güz ve/veya Bahar Dönemlerinde herhangi bir veya daha fazla dersten devamsızlıktan kalmış olanlar, harcını yatırmayanlar (Dönem Uzatanlar için), bu yarıyıl için ders kaydını yaptırmayanlar staj yapamazlar.

Mezun olan biri staj yapabilir mi?

Staj faaliyeti, öğrenim süresi içerisinde her sınıfta ve öğrenim programlarının son sınıflarındaki öğrenciler mezun olduktan sonraki 12 ay içerisinde gerçekleştirilebilir. ... Mezun olmuş öğrenciler başvuruda bulunamaz. Mezuniyet sonrası staj hareketliliği, mezuniyet tarihinden itibaren 12 ay içinde tamamlanmış olmalıdır.

Sadece stajı kalan öğrenci harç öder mi?

Normal program süresi içerisinde veya dışında öğrenimini tamamlamış, DERSE Bağlı Olmadan Sadece ZORUNLU YAZ STAJI kalmış öğrenciler Katkı Payı Ödemez. Eğitim alacağı dönemde Tek Dersinden dolayı Derse yazılmayıp, sadece “TEK DERS SINAVINA GİREN” Öğrenciler Katkı Payı Ödemez.

Üniversiteden mezun olduktan sonra staj yapılabilir mi?

Staj faaliyeti, öğrenim programlarının son sınıflarındaki öğrenciler tarafından mezun olduktan sonraki 12 ay içerisinde gerçekleştirilebilir. ... Mezun olmuş öğrenciler başvuruda bulunamaz.Mezuniyet sonrası staj hareketliliği, mezuniyet tarihinden itibaren 12 ay içinde tamamlanmış olmalıdır.

Üniversitede kaçıncı sınıfta staj görülür?

Stajlar, Bahar Yarıyılının sonu ile bir sonraki öğretim yılı Güz Yarıyılının başlangıcı arasındaki süre içinde yapılır. Yaz okulu içinde yapılacak stajlar için staj başvuruları yaz okulu ders programı belirlendikten sonraki hafta içerisinde yapılır.