Aşkım Sayarı Kimdir?

İçindekiler:

  1. Aşkım Sayarı Kimdir?
  2. Nuray Sayari kac kardes?
  3. Nuray Sayarı neden boşanıyor?
  4. Buray kaç yaşında?
  5. Nuray Nur kaç yaşında?
  6. Nuray Sayarin kocasi kiminle aldatti?
  7. Nuray Sayarı kaç doğumlu?
  8. Nuray kaç yaşında?
  9. Nuray Sayarı kiminle evliydi?
  10. Buray soy adı ne?
  11. Nuray Sayar kocasından ayrıldı mı?

Aşkım Sayarı Kimdir?

Ünlü astrolog Nuray Sayarı'nın eşi olan Aşkın Sayarı iş adamıdır. Aşkın Sayarı'nın hayat hikayesi hakkında bir bilgi bulunmuyor. Çift, 1988 yılında evlendi. Bu evlilikten 1988 doğumlu Doğuş Sayarı ile 2006 doğumlu Ogan Sayarı adında iki erkek çocukları doğdu.

Nuray Sayari kac kardes?

Dört çocuklu bir ailenin en küçüğü olan Nuray Sayarı, 1971 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Annesi Kahireli'dir, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Nuray Sayarı çok zorlu ve fakir geçen bir çocukluk yaşamı oldu. Hakan Uman adında bir erkek kardeşi var.

Nuray Sayarı neden boşanıyor?

Astrolog Nuray Sayarı, geçtiğimiz hafta katıldığı programın canlı yayında 31 yıllık eşi Aşkın Sayarı'dan şiddet gördüğünü ve boşanma kararı aldığını açıklamıştı.Çiftin davası bugün görüldü.

Buray kaç yaşında?

37 yaşında (15 Haziran 1984) Buray/Yaş

Nuray Nur kaç yaşında?

Astrolog Nuray Sayarı tarihinde İstanbul'da ailesinin en büyük kız çocuğu olarak doğmuştur.

Nuray Sayarin kocasi kiminle aldatti?

31 yıl önce Aşkın Sayarı ile nikah masasına oturan Nuray Sayarı, eşinin kendisini evli olan Filiz isimli bir kadınla yıllardır aldattığını söyledi.

Nuray Sayarı kaç doğumlu?

(50 yıl yaşında) Nuray Sayarı/Doğum tarihi NURAY SAYARI KİMDİR? Astrolog Nuray Sayarı tarihinde İstanbul'da ailesinin en büyük kız çocuğu olarak doğmuştur. Annesi Kahireli olan Nuray Sayarı henüz 40 günlükken zatürre ile birlikte havale geçirip öldü sanılarak morga kaldırılmış, sonradan ölmediği anlaşılmıştır.

Nuray kaç yaşında?

50 yaşında () Nuray Sayarı/Yaş

Nuray Sayarı kiminle evliydi?

Aynı zamanda düşünce gücüyle ilgilenen ve her bireyin özelliği olan düşünce değiştirme konusunda belli seanslar yaparak bireylere yardımcı olmaktadır. Nuray Sayarı, 2015 yılında Manisa'nın Soma ilçesine 16 derslikli bir ilkokul yaptırdı. Nuray Sayarı, İş adamı Aşkın Sayarı ile 1988 yılında evlendi.

Buray soy adı ne?

Tam adı Buray Hoşsöz olan Buray, 15 Haziran 1984 tarihinde Kıbrıs'ın başkenti Lefkoşa'da doğmuştur.

Nuray Sayar kocasından ayrıldı mı?

Astrolog Nuray Sayarı, geçtiğimiz hafta katıldığı programın canlı yayında 31 yıllık eşi Aşkın Sayarı'dan şiddet gördüğünü ve boşanma kararı aldığını açıklamıştı.