Idefix kime bağlı?

İçindekiler:

  1. Idefix kime bağlı?
  2. Idefix hangi ülkenin?
  3. Idefix kimin 2019?
  4. Idefix kargo süresi ne kadar?
  5. Turkuvaz kitap kimin?
  6. Idefix sipariş ne zaman gelir?
  7. Kitap Sepeti kapıda ödeme var mı?
  8. TK kimin?
  9. Kitap evi mi Kitabevi mi?

Idefix kime bağlı?

Biliyorsunuz 2018 yılında D&R, Kalyoncular'dan Cemal'in Turkuvaz Medya Grubu'na haraç mezat satılmıştı. İdefix de daha evvel, 2013 yılında, D&R tarafından satın alınmıştı. Böylece Türkiye'nin en çok kitap satan iki mağazası olan D&R ve İdefix, tek bir çatı altında toplanmış oldu.

Idefix hangi ülkenin?

idefix, Türkiye'de kültür ürünleri denilince akla gelen ilk ve en gelişkin online yayın olmak üzere tasarlandı. Mayıs 1996'da kuruldu. 'da www.ideefixe.com adresinde test yayınına başladı ve Temmuz 1999'da satışa başladı.

Idefix kimin 2019?

Türkiye genelinde Nisan 2019 tarihi itibarıyla 50 ilde toplam 205 mağazası bulunmaktadır. 2013 yılında Idefix'in sahibi Elektronik Bilgi İletişim Hizmetleri şirketini satın almıştır. Şirket Nisan 2018'de 440 milyon liraya Turkuvaz Medya Grubu'na satıldı.

Idefix kargo süresi ne kadar?

idefix'te müşteri memnuniyeti nedeniyle yapılan değişik için ek bir ücret talep edilmez. 3. Ortalama teslim süreleri: Özel Kargo Şirketi'yle tahmini 3-7 gün ve her halükarda 30 günlük yasal süre içerisinde teslimat yapılmaktadır.

Turkuvaz kitap kimin?

Turkuvaz Kitap TK Kitap ve Kırtasiye, Turkuvaz Medya Grubu'nun çatısı altında faaliyet yürütüyor.

Idefix sipariş ne zaman gelir?

idefix'te müşteri memnuniyeti nedeniyle yapılan değişik için ek bir ücret talep edilmez. 3. Ortalama teslim süreleri: Özel Kargo Şirketi'yle tahmini 3-7 gün ve her halükarda 30 günlük yasal süre içerisinde teslimat yapılmaktadır.

Kitap Sepeti kapıda ödeme var mı?

Kapıda nakit ödeme hizmet bedeli sadece 9,90 TL'dir. Siparişlerinize kargo ücretine ek olarak kapıda ödeme hizmet bedeli yansıtılacaktır. Kapıda ödeme seçeneği ile sipariş verebilmeniz için üyelik hesabı oluşturmanız ve adrese teslimat seçeneğini seçmeniz gerekmektedir.

TK kimin?

TK Taşımacılık ve Lojistik A.Ş. tarihinde Tarım Kredi Kooperatifi Merkez Birliği tarafından 10 Milyon TL sermaye ile Ankara'da kurulmuştur. Şirket hisselerinin %100'ü Tarım Kredi Kooperatifi Merkez Birliği'ne aittir.

Kitap evi mi Kitabevi mi?

Kitabevi yazılırken en fazla yazım yanlışı yapılmakta olan kelimelerden birisidir. Kitabevi kelimesinin doğru bir şekilde yazılması için bitişik olarak yazılması gerekmektedir. Kelimenin doğru yazılışı ''kitabevi'' şeklinde olmaktadır. Kitap evi şeklinde ayrı ayrı yazılması ise yazım yanlışına neden olmaktadır.