Ankara Yedigöller hangi yol?

İçindekiler:

  1. Ankara Yedigöller hangi yol?
  2. Ankaradan Yedigöller e nasıl gidilir?
  3. 7 gollere nasil gidilir?
  4. Yedigöllere arabasız nasıl gidilir?
  5. Boluya hangi yoldan gidilir?
  6. Ankara Bolu'ya yakın mı?
  7. Bolu Yedigöller sonbahar Ne zaman gidilir?
  8. Ankara Safranbolu hangi yoldan gidilir?
  9. Ankara Safranbolu kaç dk?
  10. Istanbuldan Boluya hangi yoldan gidilir?

Ankara Yedigöller hangi yol?

Yedigöller Milli Parkı Tarihçe ve Göller Hakkında; Batı Karadeniz Bölgesi'nde Bolu'nun 42 km. kuzeyinde zonguldak'ın güneyinde yer alan Milli Park Ankara–İstanbul karayolunun 152. km'sindeki Yeniçağa ve 190. km'sindeki Bolu'dan kuzeye ayrılan yollarla ulaşılır.

Ankaradan Yedigöller e nasıl gidilir?

Yedigöller ulaşım için güzergah: “Ankara-İstanbul karayolunun 152. km.'sindeki Yeniçağ yol ayrımından dönülmesi gerekir.” İstanbul-Ankara otoyolundan, Bolu-Yeniçağ çıkışından ayrıldıktan sonra Bolu-Gerede yoluna girip 19. km.'deki Yedigöller tabelasını görünce dönülmelidir. Bundan sonrası stabilize toprak yoldur.

7 gollere nasil gidilir?

Yedigöller'e hem özel araçla hem de otobüslerle ulaşım mümkündür. Özel aracıyla İstanbul'dan ve Ankara'dan çıkacak olanlar, TEM otoyolunu kullanarak Bolu sapağına kadar ilerlemeliler. Bundan sonra iki seçenek var. Birincisi, Bolu-Yeniçağa ayrımından saparak, Mengen üzerinden gitmektir.

Yedigöllere arabasız nasıl gidilir?

Eğer özel aracınız yok ise Yedigöller'e gelmek yine çok kolaydır. Bolu merkezine otobüs ile ulaşım sağladıktan sonra tek aktarma ile birlikte Yedigöller'e ulaşabilirsiniz. Yedigöller'e ulaşmak için burada bulunan minibüs ya da otobüsleri tercih edebilirsiniz.

Boluya hangi yoldan gidilir?

Bolu'ya Özel Araç ile Ulaşım Anadolu Otoyolu/O-4/E80 üzerinden ulaşım sağlanmaktadır. Ankara'dan hareketle ulaşımda mesafe 187 km olup, yolculuk özel araçla 2 saatte tamamlanabilmektedir. Anadolu Otoyolu/O-4 üzerinden ulaşım sağlanmaktadır.

Ankara Bolu'ya yakın mı?

Ankara ve Bolu arasının kaç kilometre olduğu ve araçla yolun kaç saate katedildiği, Ankara Bolu arasının uçakla kaç saat sürdüğü ve Ankara Bolu arası yol güzergahı haritasına buradan ulaşabilirsiniz....ANKARA BOLU ARASI KAÇ KM VE KAÇ SAAT.
KARAYOLU İLE YOLCULUKLARDA MESAFE217 KM
UÇUS MESAFESİ131 KM
2 satır daha

Bolu Yedigöller sonbahar Ne zaman gidilir?

Yedigöller'e Ne Zaman Gidilir? Yedigöller'in her mevsimi güzel ancak sonbaharda bence burası çok daha romantik oluyor. Sonbaharı tercih edecekseniz en güzel zaman yaprakların kızıl ve sarı tona büründüğü Ekim ve Kasım ayları oluyor.

Ankara Safranbolu hangi yoldan gidilir?

TEM Otoyolu ve Bolu üzerinden Gerede gişelerinden çıktıktan sonra Karabük ve Safranbolu'ya ulaşılıyor. Ankara'dan Safranbolu'ya nasıl gidilir: Ankara-Safranbolu arası 227 km. Özel araçla bu yolculuk 2 saat 45 dakika sürüyor. TEM Otoyolu Gerede bağlantısı kullanılarak Karabük üzerinden Safranbolu'ya ulaşılıyor.

Ankara Safranbolu kaç dk?

Ankara Safranbolu arası kaç saat; Ankara Safranbolu arası mesafe karayolu ile yaklaşık 226 kilometre olup ortalama hızı 90km/saat olan bir araçla yaklaşık 2 saat 30 dakika sürmektedir. Ankara Safranbolu arası mesafe otobüs ile yaklaşık 3 saat 30 dakika sürmektedir.

Istanbuldan Boluya hangi yoldan gidilir?

İstanbul'dan Bolu'ya kendi aracı ile gelenler Anadolu ve Avrupa Yakasından bağlantı yollarını kullanarak Barbaros Bulvarı istikametinde E80 otoyoluna girmeliler. Anadolu Otoyolu Bolu Batı Bağlantısı yönünde devam ederek Düzce sapağından sonra TEM'den devam ederek şehre ulaşırlar. Toplam 266 km yol gidilir.