3D alışveriş ne demek?

İçindekiler:

  1. 3D alışveriş ne demek?
  2. PayTR nedir ne ise yarar?
  3. 3D güvenlik onayı alınamadı ne demek?
  4. PayTR güvenli midir?
  5. PayTR yasal mı?
  6. 3D Secure neden açılmıyor?
  7. PayTR ödemeleri ne zaman yapıyor?
  8. Banka Kartı e ticaret ne demek?

3D alışveriş ne demek?

3D Secure ile yapılan ödemelerde banka ve kullanıcı ekranında, banka tarafından sunulan özel bir 3D işlem ekranı açılır ve alışveriş yapılan kredi kartının sahibinin cep telefonuna sms ile onay kodu gönderilir veya kart sahibi dışında kimsenin bilmediği özel bilgiler istenir.

PayTR nedir ne ise yarar?

PayTR Sanal POS ve Ödeme Çözümleri, web sitesi sahiplerinin en hızlı ve en kolay şekilde web sitelerinden güvenli online ödemeler almalarına imkan tanıyan bir servistir. Aidat ücreti bulunmayan PayTR, web sitelerine kolayca entegre edilerek çok kısa sürede kullanıma açılabilmektedir.

3D güvenlik onayı alınamadı ne demek?

İnternet üzerinden, kredi ve banka kartlarıyla yapılan ödemelerde, kart sahibinin ve kartının güvenliğinin alınabilmesi için geliştirilmiş sisteme 3D Secure denir. ... Cep telefonuna gelen kod 3D Secure işlem ekranında istenen alana girilip onay verilmediği taktirde ödeme gerçekleşmez.

PayTR güvenli midir?

PayTR Sanal POS ve ödeme çözümleri, sadece bir ödeme/tahsilat aracı değildir. Aynı zamanda güvenlik konusunda gelişmiş PCI DSS uyumlu teknik altyapısı ve alanında tecrübeli personeli ile PayTR hem mağazaların ödeme güvenliğini hem de mağaza müşterilerinin kart güvenliğini sağlamaktadır.

PayTR yasal mı?

PayTR, 2009 yılında kurulmuş olan bir sanal POS ve ödeme çözümleri sistemidir. ... PayTR Sanal POS ve Ödeme Çözümleri A.Ş., 2016 yılından itibaren 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri Kanunu çerçevesinde lisanslı bir ödeme kuruluşu ünvanını almıştır.

3D Secure neden açılmıyor?

Ödeme sayfasından "Güvenli Ödeme Yap" butonuna tıkladığımda 3D Secure penceresi açılmıyor. Neden? 3D Secure (banka güvenlik doğrulama) sayfaları yeni bir internet sayfası üzerinde açılmaktadır. İlgili sayfayı göremiyorsanız, internet tarayıcınızın yeni sayfa açmayı (pop-up) engelleme özelliği açık kalmış olabilir.

PayTR ödemeleri ne zaman yapıyor?

PayTR üye işyerleri ödemelerini ertesi iş günü banka hesaplarına alabilir, tahsilat için günlerce beklemek zorunda kalmaz, nakit akışlarında rahat bir nefes alırlar. (*) 2 Saatte Sanal POS: Tatil günleri hariç 17:30'a kadar yapılan başvurular 2 saat içerisinde sonuçlandırılır.

Banka Kartı e ticaret ne demek?

İnternet siteleri üzerinden ya da artık uygulama olarak telefon ve ya tabletlere indirildikten sonra sisteme kayıt yapılarak alışveriş yapılmasıdır. ... Beğendiğiniz ürünün renk ve bedenini seçtikten sonra tıpkı mağazadan alışveriş yapıyor gibi online alışveriş sepetinize atabilirsiniz.