Aya Global ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Aya Global ne iş yapar?
  2. Aya Global Green Card nedir?
  3. Green Card başvurusu ne zaman 2021?
  4. Green Card için ne gerekli?
  5. Green Card kaç kişiye çıkıyor 2021?

Aya Global ne iş yapar?

İş Açıklaması Mutlu çalışanlar, mutlu müşteriler, mutlu hissedarlar vizyonu ile hedeflerine koşan Aya Global Çağrı Merkezi / Tele Satış sektöründe yenilikçi yaklaşımlarla fark yaratmakta, ülke ekonomisine yön veren firmalara çağrı merkezi destekli bütünleşik çözümler sunmaktadır.

Aya Global Green Card nedir?

Green Card, ABD göçmenlik sistemine verilen isimdir. ... "Green card kazandınız" diyerek sizi arayan kişilerin, kargo ile size bir kart göndermelerine imkan yoktur. Çünkü Green Card, Türkiye'den değil, Amerika Birleşik Devletleri'ne giriş yaptıktan sonra alabileceğiniz bir karttır. Türkiye'den teslim edilmez.

Green Card başvurusu ne zaman 2021?

Bu sene başvurular resmi olarak 6 Ekim – 9 Kasım 2021 arasında açık olacaktır.

Green Card için ne gerekli?

Green Card başvurusu yapabilmek için en az lise mezunu olmak şart ya da son 5 yıl içinde uzmanlık gerektiren bir alanda en az 2 yıl çalışmış olmayı belgelemek gerekiyor. Başvurmak için 18 yaşın üstünde olma şartı aranıyor. Başvuruların mutlaka resmi web sayfası üzerinden yapılması gerekiyor.

Green Card kaç kişiye çıkıyor 2021?

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ülkelerinde nüfus çeşitliliğini sağlamak için her yıl kalıcı göçmen vizesi (Green Card/ Yeşil Kart) kurası ile ABD'ye göçün az olduğu ülkelerin vatandaşlarına ABD'de ikamet hakkı tanımaktadır. 2021 yılında ABD Green Card çekilişine yönelik başvurular Ekim'de başlayacak. 50.000 kişiyi ...